Haberler

Kerem Katıoğlu Yazıları

Kerem Katıoğlu

Kerem Katıoğlu

İş İnsanı

Kerem Katıoğlu, 1978 yılında İstanbul Beykoz'da doğmuştur. Eğitimlerini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2000-2016 yılları arasında Çırağan Palace Kempinski otelinin ön büro departmanında çalışmıştır. Uzun yıllar Les Clefs d'Or üyesi olarak concierge mesleğini icra etmiştir. Daha sonraki senelerde farklı 5 yıldızlı otellerin Concierge Müdürlüğünü üstlenmiştir. Bir dönem Les..

Yazarın Tüm Yazıları

Yorum siteleri otellerin doluluğunu belirliyor!

Yorum siteleri otellerin doluluğunu..

Turizm ve otelciliğin merkezinde misafirler bulunmaktadır. Yapılan tüm yatırımlar, çalışanların tüm emekleri, yöneticilerin bütün hünerleri..
06.09.2024
İstanbul Concierge

İstanbul Concierge

İstanbul'da concierge olmak neredeyse tüm dünyadaki şehirlerden daha zordur. Neden? İstanbul coğrafi açıdan belki de dünyanın merkezinde..
21.08.2024
Concierge nasıl olunur?

Concierge nasıl olunur?

NASIL CONCIERGE OLUNUR? Google'da arattığınızda önünüze çıkan yazılar sizi yanlış bilgilerle donatabilir. Aşağıdaki söylemler tamamen yanlıştır. ..
19.08.2024
Concierge görevleri nelerdir?

Concierge görevleri nelerdir?

Bir önceki yazımızda tarihini ve kuruluş hikayesini anlattığımız concierge mesleğinin görevleri nelerdir? Otellerde çalışanlar ve konaklayanalar..
18.08.2024
Concierge mesleğini tanıyalım

Concierge mesleğini tanıyalım

Concierge kelimesini okuduğunuzda aklına ilk olarak ne geliyor? Yıllarca eğitimini farklı sektör ve firmalara verdiğim dönemlerde katılımcılara ilk..
16.08.2024
Büyük şehirden kaçış

Büyük şehirden kaçış

Evet, çok duyduk bu sözü. Her insanın stres, kaos dolu şehirlerden kaçmak için bambaşka çözümleri vardır. Ben uzun yıllardır İstanbul gibi bir..
14.08.2024
Turizm sektöründe ortak değerlerin gücü

Turizm sektöründe ortak değerlerin gücü

Turizm sektöründe bir işletmenin başarısını belirleyen kritik faktörler vardır. Başarı, yalnızca misafirlerin memnuniyetiyle ölçülemez; işletmenin iç..
28.07.2024
Turizmde mükemmelliğin anahtarı: Eğitim

Turizmde mükemmelliğin anahtarı: Eğitim

Türkiye'nin turizm potansiyeli her geçen gün daha da parlıyor. Tarihi zenginliklerimiz ve benzersiz coğrafi konumumuzla, turizmde dünya sahnesinde..
20.07.2024
title