Haberler

Özlem Koç Yazıları

Özlem Koç

Özlem Koç

Yazar / Fotoğrafçı

1980 senesinde Samsun' da doğan yazar, evli ve bir erkek çocuk sahibidir. Medya iletişim mezunudur. Senaryoları, Çekilmemiş Filmler adında kitabı, edebiyat dergilerinde ve İnternet sitelerinde yayınlanmış yazıları mevcuttur. "İnsanlar okuduklarının etkisinde kalıyorlar bu sebeple pozitif mesajlar iletmek herkesin önceliği olmalı." sözüne dayanarak yazılarında sosyal problemlere..

Yazarın Tüm Yazıları

Uykuda dahi tutsak

Uykuda dahi tutsak

Ne kolay tükettik, sevgiyi, aşkı, hayalleri, delilikleri, kahkahalarla gülmeyi, hayata dair ne varsa güzel olan, bizi mutlu eden, insan eden. Keşke..
02.09.2022
Huzursuzluk

Huzursuzluk

Küçücük bir çocukken tüm okulu huzur evine geziye götürmüşlerdi. Neyle karşılaşacağıma dair en ufak bir fikrim olmasa da; elleri titreyen ve çok..
26.07.2022
Yıkılmış değil midir yıkılmışı seven?

Yıkılmış değil midir yıkılmışı seven?

Bazı duygular vardır, sayfalarca yazsan, saatlerce söylesen anlatamazsın. Bir şarkının nağmesini duyarsın veya biri mırıldanır yanından geçerken,..
20.06.2022
Belkıs gibi eteklerimizi kaldırarak yürüyoruz yanılsamalarımızın üstünde

Belkıs gibi eteklerimizi kaldırarak yürüyoruz..

Günün birinde Gregor Samsa gibi, dev bir böcek olarak uyandığınızda hiç kimse yüzünüze dahi bakmayacak, bunu unutmayın. İstediği kadar yakın olsun..
20.05.2022
Cennet nerededir acaba?

Cennet nerededir acaba?

Küçücük bir bebeğin ellerini, ayaklarını, minicik parmaklarını inceleyip, tanımlamaya çalışması gibi tartarız hergün karşımıza çıkanları ve kimi..
18.04.2022
Güllerin gülçeleri

Güllerin gülçeleri

Anne, bana o masalı tekrar anlatır mısın? Uyuyamıyorum, kötü kötü şeyler geliyor gözümün önüne, duvarda gölgesi var sanki, sessiz sessiz ağlıyor,..
23.03.2022
Meranların şahı

Meranların şahı

Şöhreti dünyayı tutan bir öykü bırakıyorum camına! Güzeydeyken yurdun, bir güzellemenin içine göçe başlarken bulursun kalbini belki. Devrimci bir..
28.02.2022
Aziz gibi

Aziz gibi

Narkoz konuşturuyor, aklım oyundan çekilmiş. Hipnozla da anlatırdım ben yaralarımı, ya da bir kaç kadeh kırmızı şarapla. Sen eşlik edebilmeyi..
07.02.2022
Yalnızlıklar

Yalnızlıklar

Katlanmak herkes için zordur. Canının çok yandığı bir anda ses çıkarmamaya çalışmak bağırmamak,sevdiğin biri veya bir şeyin kaybını yaşadığında..
07.01.2022
Varsın cadı desinler

Varsın cadı desinler

Siyah bir poşete koyup ağzını bağlasak da atsak mı Dünya' yı artık. Ümidini kesmek bu mu? "Umudunu kaybetmiş olanların kaybedebilecekleri hiçbir..
12.12.2021
Okkalı bir Türk kahvesi

Okkalı bir Türk kahvesi

"Hiç unutmuyorum, bir gün..." diye başlardı cümleleri hep, hala aynı... tek başına yeğeninin düğününe giderken bir trafik kazası atlatmış on dakika..
19.11.2021
Son çeyrek

Son çeyrek

Okulda arkadaşının anlattığı, yurtdışındaki dayısının tatilde hediye getirdiği mutfak robotunu, jetgillerdeki hizmetçi gibi sanırken büyüyordun sen..
22.10.2021
Yeniden doğmak için

Yeniden doğmak için

Endişeli ve az buçuk bir cesaretle pek de aşina olmadığım bir tali yola sapıyorum. Beni ulaştıracağı keçi patikası da çıkabilir bol şeritli bir..
25.09.2021
Pandora ve umut

Pandora ve umut

Bana verdiğin değer için minnettarım sana ya da vermediğin; her neyse... daha az acıtıyor diyecektim, yalan söylemek üzere olduğumu farkettim...
05.09.2021
Kadın ve erkek

Kadın ve erkek

Hangi kadın, birine ihtiyaç duysa da, muhtaciyetini baskılayıp, ayakta duramamış ki. Kaldırıp dağları yerlere vurabilecek derecede güçlü ve cesur..
20.08.2021
title