Haberler

Yeşim Mutlu Yazıları

Yeşim Mutlu

Yeşim Mutlu

Fotoğrafçı Influencer Dijital İçerik Üreticisi

Uzun yıllar sağlık sektöründe proje, marka yönetimi, pazarlama ve iletişim alanında çalıştı. Çalışma hayatını fotoğraf çekmek için bıraktı. Doğum, düğün gibi birçok özel anı ölümsüzleştiren Yeşim Mutlu, sosyal sorumluluk projelerine de destek veriyor, www.yesimmutlu.com adresli blogunda yazılar yazıyor. Yeşim Mutlu'nun kişisel ve karma olmak üzere birçok sergi çalışması..

Yazarın Tüm Yazıları

Farkınız çantanız olsun!

Farkınız çantanız olsun!

Çocukluk arkadaşlarınızla hala görüşüyor musunuz? Çok istememe rağmen benim için pek mümkün olmuyor. 89 yılından bu yana İstanbul'da yaşıyor olsam da..
24.11.2020
Pandemi döneminde uzaktan eğitim süreci

Pandemi döneminde uzaktan eğitim süreci

İlk ve ortaokul sürecinde olan kızlarım kendi okullarının yanı sıra zaman zaman EBA sistemi üzerinden de dersleri takip ettiler. 19 Haziran2a kadar..
24.11.2020
Canlı yayın söyleşileri: Mucit Panda

Canlı yayın söyleşileri: Mucit Panda

Evde kaldığım ilk günlerde ne yapacağımı şaşırmaktan öte var olan duruma alışmaya çalışmakla geçti ilk günlerim. Belirli bir rutini ancak bir ay..
24.11.2020
Omurga Sağlığı ve evimizde yapılabilecek egzersizler

Omurga Sağlığı ve evimizde yapılabilecek..

Pandemi ilan edildiği günden bu yana 35 canlı yayını geride bıraktım. Canlı yayın hızıyla yazıya dökme hızım eş zamanlı gidemese de elimden geldikçe..
24.11.2020
Yeşim Taşı Efsanesi

Yeşim Taşı Efsanesi

Zaten Instagram ve algoritmaları daha çok sosyal medya kullanmamız ve sürekli online zaman geçirmemiz için çaba sarf etmiyor mu? Konuyu merak eden de..
24.11.2020
Her şeye rağmen gülümse!

Her şeye rağmen gülümse!

Sevgili Dt. Alper Çıldır ile bizi bir araya getiren sevgili arkadaşım Şehnaz Erener'e; yazıya dökmede ki desteği için Dt. Begüm Atasoyu'na ve sevgili..
24.11.2020
7 Maddeyle Yeni Bir Yıl Yeni Bir Sen!

7 Maddeyle Yeni Bir Yıl Yeni Bir Sen!

Benim kendime ve size yeni yıl dileklerim var, hadi bakalım konuşalım sepette neler var! Bir doz mutluluk Umarım 2019 size bol doz bir mutluluk..
24.11.2020
Dr. Öğr. Ü. Mustafa Tahir Öztürk ile Müslümana Mektuplar Kitabı Hakkında

Dr. Öğr. Ü. Mustafa Tahir Öztürk ile..

Sosyal ortamımız ve hayatımızda beraber olduğumuz kişilerle olan iletişimimiz bizi etkiliyor. Zaten "Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu..
24.11.2020
Post Yapma, Beğenme, Sadece Yaşa!

Post Yapma, Beğenme, Sadece Yaşa!

Ki araştırmalar bu tıklamanın 24'ün çok üzerinde olduğunu gösteriyor. Gözümüzü açıyoruz telefon, yastığa başımızı koymadan önce son kez telefon...
24.11.2020
Salim Çam: Koronavirüs sonrası yeni ekonomide markalaşmak önemli

Salim Çam: Koronavirüs sonrası yeni ekonomide..

20 Mayıs'ta yaptığımız canlı yayında Dr Salim Çam çok değerli bilgileri bize aktarırken önemli açıklamalarda da bulundu. Dr. Çam; "Bu süreç bizlere..
24.11.2020
Bu günlerde hepimize iyi gelecek şey: Tevekkül etmek

Bu günlerde hepimize iyi gelecek şey:..

Virüs korkusu yaşamadan açık havada dolaşmak bile büyük özgürlükmüş. Korkusuzca işe gitmek, arkadaşlarınla bir araya gelmek, sohbet etmek, ailene..
24.11.2020

"Steptember İyi Niyet Elçisi" olur musunuz?

Mektup; "Sayın Yeşim Mutlu Sizi, Cerebral Palsy engeli ile yaşayan çocukların kahramanı olmaya davet ediyoruz. Vakfımızın en büyük sosyal..
24.11.2020
Derin Düşünceler Memleketimden İnsan Manzaraları

Derin Düşünceler Memleketimden İnsan..

Geçtiğimiz hafta Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekle-şen sevgili Barış Kerim Cesur'un Derin Düşünceler 2, "Memleketimden İnsan..
24.11.2020
Margo Cooper: Yargılayıcı değil şefkatli olmak istiyorum

Margo Cooper: Yargılayıcı değil şefkatli..

SevgiliMargo Cooper'ında 'Şefkatli Yolculuklar' projesini öğrendikten sonra bizzat görüşerek kendisinden dinlemek istemiştim.İki hafta önce görüşme..
24.11.2020
Mehmet Belgin: Türkiye'nin en çok insanını ve insanlığını özlüyorum

Mehmet Belgin: Türkiye'nin en çok insanını ve..

Umarım Ebru ve Mehmet için Türkiye'de en uygun iş fırsatları olur. Tüm kalbimle ikisinin de ülkemizde olmasını istiyorum. Hep beraber sohbet edip..
24.11.2020
Prof. Dr. Mansur Beyazyürek ile Röportajdaydık!

Prof. Dr. Mansur Beyazyürek ile..

Mansur Bey çok iyi bir psikiyatr olmasının yanı sıra Türkiye'de AMATEM ile anılır. Bir tıp doktoru olmasının yanı sıra gerçek bir dost, sırdaş,..
24.11.2020
Deniz kenarından dünyayı seyretmek…

Deniz kenarından dünyayı seyretmek…

Seyrettiğim manzaralar beni şaşırtır çoğu zaman. Ama yine de, düşünerek bu manzaraları daha kolay anlamlandırabiliyorum. Yukarıda bahsettiğim..
24.11.2020
Sabit Akkaya'dan 2020 yılbaşı önerileri ve saç&makyaj trendleri

Sabit Akkaya'dan 2020 yılbaşı önerileri ve..

Her geride bıraktığımız yılı düşündükçe içim sızlar. Her sene yeni heyecanlarla, yeni umutlarla bir yıla başlıyoruz.Hayatın bize ne getireceğinizi..
24.11.2020
Akran Zorbalığına Dikkat!

Akran Zorbalığına Dikkat!

Akran zorbalığını bizzat yaşadık. Olayın detaylarını olası kişiler tarafından okunarak kızımın ileride yeniden yaşamaması adına yazmıyorum. Ama..
24.11.2020
Nefes Eğitimi denince ilk akla gelen isim: Nevşah Fidan

Nefes Eğitimi denince ilk akla gelen isim:..

Kendi iç sesimizle kaldığımız bu deneyimde o kadar kişi meditasyonda uzun süre kalması ve bu deneyimin hissettirdikleri hepimizi bambaşka duygulara..
24.11.2020
2 3 4 5 6
title