Haberler

1. Karadeniz Oyunları Öncesi Son Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Abone Ol

1. Karadeniz Oyunları Öncesi Son Güvenlik Toplantısı Bugün Trabzon Valiliği'nde Vali Nuri Okutan'ın Başkanlığında Yapıldı.

1. Karadeniz Oyunları öncesi son güvenlik toplantısı bugün Trabzon Valiliği’nde Vali Nuri Okutan’ın başkanlığında yapıldı.

Valilik B Toplantı Salonu’nda Karadeniz Oyunları ile ilgili güvenlik tedbirlerinin detaylarının değerlendirildiği toplantıya Vali Okutan'ın yanısıra Vali Yardımcıları Vural Demirtaş, Orhan Eyövge, Mehmet Özmen, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali Öz, Emniyet Müdürü Arif Akkale ile birlikte oyunların yapılacağı ilçelerin kaymakamları katıldı.

Trabzon dahilindeki spor karşılaşmalarının yapılacağı salonlarda bizzat kaymakamların koordineyi gerçekleştirmek için hazır bulunacağı belirtilirken, Vali Yardımcılarının da koordine görevini çeşitli merkezlerde yürüteceği ifade edildi. Yarışmaların huzur içinde tamamlanması için vatandaşlara da büyük görevler düştüğü vurgulandı.

(BK-ÖS-MU-Y)

01.07.2007 17:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title