Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Abone Ol

Vali Özçimen, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü pasta keserek kutladı.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü pasta keserek kutladı.

Özçimen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretinde, gazetecilerle, kar, çamur, sıcak, kavga, dövüş ve maçlarda hep beraber olduklarını belirtti.

Gazetecilerin, yaşanan olayların şahidi olduğunu dile getiren Özçimen, "Faili değil, olmamalıdır. Doğru gazetecilik aslında şahitlik şeklinde olmalı. Gazeteci, bu anlamda da aslında bir kamu hizmeti veriyor" diye konuştu.

Gazetecilere, güzel temennilerde bulunan Özçimen, görevlerinde başarılar diledi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör ise uzun zamandır ilk defa halka ve kendilerine yakın bir valiyle çalışma imkanına kavuştuklarını belirterek, "Bu anlamda tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. İyi ve kötü günümüzde yanımızda oldunuz. Biz gazeteciler olarak sizi seviyor ve daha iyi yerlerde sizleri görmek istiyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Özçimen, pasta keserek, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. - Bolu

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Gazeteciler Günü İbrahim Özçimen Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

gazetecigazeteci@gazetecihotmail.com:

sadece bu gazeteciler Bolu'damı var .Pastayı hep merkezdeki gazeteci denilen kişiler yemekteler.İlçelerde hiç çalışan gazeteci yokmu,onlarıda çağırsanız ve ya insanlık namına bir günde olsa il merkezinde toplasanız iyi olmazmı caner efendi,böyle gazeteci başı olunmaz.Yolunuz açık olsun.sadece ana yollarda var gazeteci ara yollarda yok demekki.Anlayana.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title