Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Kırşehir'de Şehitlerin Mezarları Ziyaret Edildi

Güncelleme:
Abone Ol

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kırşehir'de şehitlerin mezarları ziyaret edildi. Kaman ilçesinde bulunan Gökhan Yıldırım ve Ayhan Keleş'in kabirleri şehir protokolü tarafından ziyaret edildi. Ziyarette dua edilerek şehitlerin aileleriyle bir araya gelindi. Ayrıca, şehitlik ziyareti sonrasında 'Milletin Zaferi' temalı fotoğraf sergisi gezildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Kırşehir'li şehitlerin mezarları ziyaret edildi.

15 Temmuz şehidi Gökhan Yıldırım'ın Kaman ilçesi Kargın Yenice Köyündeki kabri, şehit Ayhan Keleş'in Kaman Kurancılı Kasabası'ndaki kabri şehir protokolü tarafından ziyaret edildi. Kırşehir protokolü ziyarette dua edip şehitlerin aileleriyle bir araya geldi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Vali Mete Buhara'nın yanı sıra şehit aileleri, il protokolü ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen şehitlik ziyareti programında şehitler dualarla anıldı. Şehit Aileleri ziyareti sonrasında "Milletin Zaferi" temalı fotoğraf sergisi gezildi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demokrasi 15 Temmuz Kırşehir Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title