Haberler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

Abone Ol

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Van'ın Erciş ilçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Van'ın Erciş ilçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Erciş Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Levent Bayraktar'ın çelenk sunumuyla başlayan kutlama etkinlikleri daha sonra İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü salonunda devam etti. Burada düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Ramazan Fani, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Mehmet Nuri Başol, Belediye Başkan Vekili Burhan Yardımcı, Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Erdoğan, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Öğrenciler tarafında günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı. Okullar tarafından hazırlanan, masa tenisi, çuval koşusu, yumurta taşıma yarışmaları yapıldı. Etkinlikler çerçevesinde okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin de verildiği tören, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından öğretmenlerden oluşturulan halk oyunları ekibinin gösterisiyle sona erdi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Yerel Erciş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title