Haberler

23 Nisan Başiskele'de Coşkuyla Kutlandı

Abone Ol

Büyük önder Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 92.Yaşı tüm yurtta olduğu gibi Başiskele'de de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Büyük önder Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 92. Yaşı tüm yurtta olduğu gibi Başiskele'de de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kaymakamlık bahçesinde düzenlenen törende,

Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Garnizon Komutanı Dz.Kd.Yzb. Savaş Tuncer, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Törende siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, başkan yardımcıları ile üst düzey subaylar da hazır bulundu. Kaymakamlık bahçesinde gerçekleşen çelenk töreninin ardından Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın makam koltuğuna, Bahçecik Körfez İlköğretim Okulu 8-A sınıfı öğrencisi Engin Can Uygun oturdu. Bir süre başkanlık yapan ve telefonlara da bakan Uygun'un ilk mesajı temiz bir çevre oldu. Okul Müdürü Atilla Bayram, müdür yardımcısı Bayram Yetik, öğretmen Bahadır Koçyiğit ile öğrenciler ziyaretin sonunda Başkan Ayaz'a teşekkür ederek bir de çiçek takdim etti.

23 Nisan gösterileri bu yıl Kaymakamlık kararıyla İzmit Atletizm Pistinde yapıldı. Coşkunun üst seviyede olduğu törende Başiskele'de eğitim veren 21 okul gösterilerde yer aldı. Minik öğrencilerin protokole çiçek takdiminin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program; Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Garnizon Komutanı Dz.Kd.Yzb. Savaş Tuncer, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın selamlama turuyla start aldı.

Öğrenci velileri ile vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kutlamalar öncesi kaymakamlık tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin şiir ve konuşmalarıyla devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya'nın günün önemine ilişkin yaptığı konuşma sonrası 21 okulun öğrencilerinden oluşan gösteri guruplarının korteji başladı. Rengarenk koreografilerin yer aldığı yaklaşık iki saatlik gösteriler muhteşem finalle son buldu. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül veren protokol, tören komitesini de ayrıca tebrik etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Hüseyin Ayaz 23 Nisan Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title