Haberler

26 Milyon Liralık Stadyumda Pancarcı Kongresi

Abone Ol

Erzurum Stadyumu, Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin 58'inci kongresine ev sahipliği yaptı.

Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nın açılış ve kapanış törenleri için 26 milyon 240 bin lira harcanarak yenilenen Erzurum Stadyumu, Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin 58'inci kongresine ev sahipliği yaptı. 6 bine yakın üyenin katıldığı ve üç adayın başkanlık için yarıştığı genel kurulda, Emniyet Müdürlüğü geniş güvenlik önlemi aldı.

Pancar Ekicileri Kooperatifi'ne üye yaklaşık 12 bin üyenin Yeni Erzurum Stadında yaptığı genel kurula yoğun ilgi oldu. Başkanlık için adaylıklarını açıklayan Aslan Sertoğlu, Hakkı Yağanoğlu ve Necmettin Aydın'ın niçin aday olduklarını açıklamaları ve yapacağı çalışmalarla ilgili bilgilendirmenin ardından seçimlere geçildi.

Tribünlere konulan şeffat sandıklarda izdihamı önlemek için çok sayıda polisin görev aldığı stadyumda üyeler kuyruğa girerek oy kullandı.

Seçime katılan 5 bin 913 üyeden 2 bin 524'ünün oyunu alan Hakkı Yağanoğlu, 4 yıllığına kooperatifin başkanı seçildi. Diğer başkan adayı Aslan Sertoğlu 2 bin 506 oy alırken, Necdet Aydın'a ise 860 oy çıktı. Sayımda 23 üyenin oyu da geçersiz sayıldı.

Erzurum Pancar Ekicileri Kooperati'fini 4 yıl süreyle yönetecek olan Hakkı Yağanoğlu'nun yönetim kurulu Hayati Çakıcı, Osman Belli, Emrullah Akpunar ve Nurettin Aydın'dan oluştu. - Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Ekonomi Yerel Yerel Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title