Haberler

28 Şubat'ın Yıldönümünde Asder'den AK Parti'ye Teşekkür Ziyareti

Abone Ol

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER), ‘postmodern askeri müdahale’ 28 Şubat’ın yıldönümünde AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun’u ziyaret etti.

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER), 'postmodern askeri müdahale' 28 Şubat'ın yıldönümünde AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun'u ziyaret etti. 28 Şubat süreci ile ilgili değerlendirme yapan Cemalettin Torun, "O sürecin ardından AK Parti'yi millet kurdu, milletin talebi üzerine kuruldu. Yoksa 1,5 yıllık bir siyasi partinin ilk seçimde tek başına iktidar olması kolay bir şey değil" dedi.

İl Başkanı Cemalettin Torun'a, ASDER Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Şube Başkanı Arif Çelenk ile dernek üyelerinin ziyareti sırasında Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mustafa Gürses ve İl Sekreteri İbrahim Güney eşlik etti. ASDER ziyaretinde gündem 28 Şubat süreciydi…

"ÇOK BÜYÜK ACILAR YAŞANDI"

28 Şubat sürecinde yoğun mağduriyetin yaşanan illerin başında Bursa'nın geldiğini ifade eden Başkan Torun, şöyle devam etti:

"28 Şubat'ın pilot bölgelerinden biri Bursa'ydı. En çok mağduriyetin yaşandığı illerin başında Bursa geliyordu. 28 Şubat süreci bizleri çok üzen bir dönemdi. O süreçte tekrar görmek istemediğimiz, yaşamak istemediğimiz hususlar vardı. Eğitim haklarının elinden alınan çok sayıda kardeşlerimiz vardı. Makamından edilen, görevine son verilen arkadaşlarımız vardı. O süreçte, demokrasinin en kara günlerinden biri yaşadı. Çok sayıda insanımız ikinci sınıf insan muamelesi görüyordu. Allah o günleri bir daha göstermesin… O günlerden ders almamız gerekiyor. Çok acılar yaşandı, çok çile çeken arkadaşlarımız oldu. O sürecin kalıntıları uzun bir süre devam etti. AK Parti iktidara gelene kadar o sıkıntılar ciddi manada devam etti."

"AK PARTİ'Yİ MİLLET KURDU"

AK Parti'nin iktidara gelmesinden sonra ciddi anlamda demokratik adımların atıldığını vurgulayan Torun, "Bu noktada milletin desteği olmadan hiçbir şey yapamazsınız. O sürecin hemen ardından AK Parti'yi millet kurdu. AK Parti milletin talebi üzerine kuruldu. Yoksa 1,5 buçuk yıllık bir siyasi partinin ilk seçimde tek başına iktidar olması kolay bir şey değil. Ama AK Parti inançlı bir kadroyla geldi. Milletimiz her seçimde teveccühünü arttırarak AK Parti'yi iktidara getirdi" diye konuştu.

ASDER Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Şube Başkanı Arif Çelenk ise bugün millet iradesinin tecellisi ettiğini ve 28 Şubat sürecini geride bıraktıklarını söyledi. Çelik, bu noktada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadrolarına teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Gürses Ak Parti 28 Şubat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title