Haberler

3 Yıl Sonra İlçe Başkanı Oldu

Abone Ol

MHP Köyceğiz İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu yapıldı.

MHP Köyceğiz İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul sonunda Mehmet Madencioğlu yeni ilçe başkanı oldu.

MHP Köyceğiz İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kuruluna, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Beyobası Belediye Başkanı Besim Özbek, Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Mürsel Özata, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ortaca İlçe Teşkilatı, eski dönem seçimlerinde Milletvekili Adayları ile partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde başlayan kongrenin divan başkanlığına MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, divan başkan yardımcılığına İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve katipliklere ise Besim Özbek ve Hasan Hüseyin Şahin getirildi.

Kongrede Süleyman Taşkın, Cengiz Çay, İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Mehmet Madencioğlu birer konuşma yaptılar.

Milletvekili Mehmet Erdoğan konuşmasında Köyceğiz'de yaşanan sel felaketine değinerek, "Orman Bakanımız Köyceğiz'deki derelerin ıslahı konusunda söz verdi. Sel Felaketinde çok sayıda üretici zarar gördü, birçok arı telef oldu. Tarım Bakanımıza bu konuda 2 ayrı önerge verdim ancak hala bu önergelere cevap verilmedi" dedi.

Hükümetin yakında 2B yasasını da çıkartacağını belirten Mehmet Erdoğan, "Bu yasada bazı maddeler öne çıkıyor. Daha önce tapusu olan arazilerin üzerindeki 2B şerhleri kalkıyor. 2B sahiplerine, raiç bedelin %70'i üzerinden satılması planlanıyor. Ancak burada yüksek bir plan belirlenmesi gündemde.

Bu yasada bazı soru işareti bulunan noktalarda var. Mesela kuş uçuşu denize 5 kilometre mesafedeki 2B araziler sahiplerine satılmayacak ve hükümetin belirlediği raiç bedele itiraz eden de bu yasadan yararlanmayacağı yönünde madde var" dedi.

Ardından söz alan İlçe Başkan Adayı Mehmet Madencioğlu "Türkiye'nin içinde bulunduğu, ilçemizin içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak, şuanda sizlerden aldığım destekle sanki 20 yaş heyecanı ile arkadaşlarımla beraber bu göreve talip olduk. İnşallah cenabı Allah bizi utandırmaz ve şunu söylemek istiyorum. Köyceğiz'i lütfen izleyin. Gençlere de şunu söylemek istiyorum, dik durun. Zira Ülkücüler dere kenarında rüzgar estiği zaman bir sağa bir sola savrulan söğüt yaprağı değildir. Sizlere çok güveniyorum. Bu hizmeti sizler için yapacağım, ilçem için yapacağım, memleketim için yapacağım. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçilirken, seçimlere tek liste ile giren Mehmet Madencioğlu Köyceğiz MHP İlçe Başkanlığına seçildi. Mehmet Madenciğlu'nun yönetiminde ise şu isimler bulunuyor; Mehmet Menteşeoğlu, Mustafa Emrah Çubukçu, Ümit Güner, İlhan Özdemir, Muhammet Karaca, Bahattin Erciyes, Necati Sönmez, İrfan Akdağ, Fehmi Olgun, İbrahim Ayhan, Cengiz Acar, Aydın Kaplan ve Mustafa Erdoğdu.

3 YIL SONRA

Bu arada Pazar günkü seçimle ilçe başkanlığına seçilen Mehmet Madencioğlu bu seçimle 3 yıl rötarla ilçe başkanı olmuş oldu. 2009 yılı Temmuz ayında yapılması gereken MHP İlçe Başkanlığı kongresi için Mehmet Madencioğlu aday olmuş ancak o zamanki il başkanı Ferat Kırtaş tarafından kongre gerekçesiz olarak iptal edilmişti. İleriki süreçte de ilçe kongresi yapılmazken, Ali Bulut atama ile ilçe başkanlığına getirilmişti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan köyceğiz Yerel muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title