Haberler

4. Giresun Alışveriş Günleri Başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Giresun Ticaret ve Sanayi Odasının her yıl geleneksel olarak düzenlediği Giresun Alışveriş Günleri etkinliği, bugün yapılan açılış töreni ile başladı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Giresun Alışveriş Günleri" etkinliği bugün yapılan açılış töreni ile başladı.

Giresun Gazi Caddesi üzerinde bulunan iş yerleri ile ilçeler dahil toplam 70 firmanın katıldığı Giresun Alışveriş Günleri etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, "2011 yılından bu yana halkımız ve esnafımız tarafından ilgi duyulan 15-19 ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Giresun Alışveriş Günlerinin açılışını yapıyoruz. 4 yıl boyunca her yıl düzenlenen bu kampanyaya il ve ilçelerimizden üyelerimiz iştirak etmişlerdir. Bu alışveriş günleri halkımızın daha ucuz alışveriş yapabilme, esnafımızın da sürümden kazanabilme günüdür. Öğrencilerimize vereceğimiz burslar, okul ve camilerimize yapılan yardımlar,spor kuruluşlarına yapılan destekler,fakir ve fukaralara yapılan yardımların hiçbirini ulusal mağazalardan karşılayamazsınız, muhatapta bulamazsınız. Bunun için yerel mağazalara destek olmamızı bir borç olarak biliyorum" dedi.

"Gazi caddesinin trafiğe kapanması konusunda ne kadar doğru bir karar aldığımızı bugün herkes çok daha iyi anlamış durumda" diyen Belediye Başkanı Kerim Aksu ise "Gazi Caddesi'ni trafiğe kapatarak çok olumlu bir iş yaptık. Bugün açılışını yaptığımız alışveriş günlerinde halkımız bu yıl gazi caddesinde çok daha rahat alışveriş yapmış olacaklar. Alışveriş günlerinin halkımıza ve esnafımız hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Açılış töreninin son konuşmasını yapan Vali Hasan Karahan ise, "Ticaret övülen bir meslek dalı. Ancak güvenilir, aldatmayan, müşterisinin hakkını koruyan, helal kazanç peşinde olan tacirlik övülen bir ticarettir. Giresun esnafımızın bu anlayış içinde olduğunu biliyorum. Ben bu etkinliğin bol ve kazançlı geçmesini diliyorum. Adı üstünde alışveriş, almadan vermek Allah'a mahsus. Alacağız ve vereceğiz. Arkadaşlar güzel bir gelenek başlatmışlar bizde bunu destekliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Giresun Valisi Hasan Karahan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, AK Parti Belediye Başkan Adayı Yılmaz Can, CHP İl Başkanı Eşref Karaibrahim, AK Parti İl Başkanı Hasan Aydın tarafından kurdele kesilerek alışveriş günlerinin açılışı gerçekleşti.

Açılışın ardından Vali Hasan Karahan ve Başkan Kerim Aksu ile beraberindekiler Gazi Caddesi'nde alışveriş günlerine katılan mağazaları gezerek ürünleri incelediler. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kerim Aksu Ak Parti Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title