Haberler

4 Projenin Tanıtımı Yapıldı

Abone Ol

Amasya'da 3 kurum tarafından hazırlanıp Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) destekli 4 projenin tanıtımı yapıldı.

Amasya'da 3 kurum tarafından hazırlanıp Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) destekli 4 projenin tanıtımı yapıldı.

Amasya Eğitim Fakültesi Kültür Merkezi ve Kongre Salonu'nda düzenlenen toplantıya Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Belediye Başkan Vekili Kenan Eraslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Tokgöz, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gökdere ve diğer yetkililer katıldı.

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı 'Benim için konuş' ve "Engelleri kaldırıyoruz' projesinin sunumunu il müdürü Gıyasettin Taş, Amasya Emniyet Müdürlüğü hazırladığı 'Klavuz kaptan' projesinin sunumunu il müdürü Cemil Bayazıt ve Amasya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nün hazırladığı 'Eğitimli adım, kaliteli bakım' projesinin sunumunu il müdürü Ahmet Duman yaptı.

Projeleri hazırlayan kurumlardaki görevlileri kutlayan Vali Çomaktekin, toplumun ihtiyaçlarına cevap verme, hayatı kolaylaştırma ve hayat standartlarını artırmaya dönük yenilikçi projelerin kabul gördüğünü söyledi.

"Projeler sayesinde bir insanın yüzünün tebessüm ettiğini, hayatının akışının değiştiğini gördüğümüzde bu mutluluğu kalbimizde hissetmek yetiyor" diyen Çomaktekin, "Önümüzdeki dönemde de ilgili bütün kurum ve kuruluşlarımızda ortak hareketle, yüksek bir sorumluluk duygusuyla el ele vererek bu tür güzel projeleri hazırlayacaklar ve toplumumuzun istifadesine sunacaklardır" şeklinde konuştu. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Gökdere Amasya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title