Haberler

"Abd ve İsrail Kan Dökmeye Devam Ediyor"

Abone Ol

Mazlumder Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Yakışıklı, İsrail'in son günlerdeki hava saldırılarına dikkat çekerek, tüm dünyanın gözü önünde vuku bulan vahşete sessiz kalındığını söyledi.

Mazlumder Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Yakışıklı, İsrail'in son günlerdeki hava saldırılarına dikkat çekerek, tüm dünyanın gözü önünde vuku bulan vahşete sessiz kalındığını söyledi.

Yakışıklı, İsrail'in Filistin saldırıları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. Filistin'de yine seri katliamların başladığını ifade eden Yakışıklı "Tüm dünyanın gözü önünde devam eden bu vahşetin sona erdirilmesi için dünyada ve bölgede tüm insanlık dostu kuruluş, devlet ve örgütleri olaya sessiz kalmamaya tepki vermeye davet ediyoruz. İsrail katliamlarının en büyük yardımcısı ABD ise onun katliamlarına paralel olarak on yıldır işgal altında tuttuğu Afganistan da masum kanı dökmeye devam ederek katilliğini sürdürüyor. En son ABD askerlerinin bu ülkede yaptığı seri katliamda 16 masum Afganistanlı hayatını kaybetti. Bu katliam 10 yıldır ABD askerlerinin işlediği binlerce katliamdan bir olarak kayıtlara geçti." ifadelerinde bulundu. Yakışıklı, Mazlumder olarak, söz konusu insanlık suçunun bir an önce sona ermesi için BM Teşkilatı, İslam Konferansı Teşkilatı, bölge ülkeleri ve erdemini kaybetmeyen kuruluş ve insanları tepki vermeye davet ettiklerini söyledi.

İstiklal Marşı'nın yazılmasına neden olan savaşta Pakistanlı ve Filistinlilerin de aynı cephede savaştığına dikkat çeken Yakışıklı, "Mazlumder olarak diyoruz ki, masum insanları, bebekleri, yaşlıları, silahsız vatandaşları hunharca katleden zalim İsrail devletine karşı tüm dünya Müslümanları ve vicdanı körelmemiş her dinden, ırktan dünya vatandaşları karşı koymalıdır. İsrail bir şekilde artık durdurulmalıdır. Birileri siyasi dengeler güderken orada kardeşlerimiz ölüyor. Onların yerinde biz de olabilirdik. Yetkililere sesleniyoruz. Oraya sizi getiren bu milletin hatırına artık İsrail'e fiili olarak da dur deyin. Daha fazla kan dökülmesin. İsrail'de yaşayan sağduyulu Yahudi vatandaşlar olduğunu da biliyoruz. Onları bahsettiğimiz eli kanlı katillerden ayrı tutuyoruz." dedi.

Yakışıklı, bu münasebetle, İstiklal Marşı'nın yazarı Şair Mehmet Akif Ersoy'u da rahmetle andıklarını dile getirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amerika Birleşik Devletleri Kayseri İsrail Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title