Haberler

Koynunda beslediği yılanlar böyle ısırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Adana Otogarı'nda 'Yılancı Osman' olarak bilinen Osman Aslan'ın, şov yaptığı sırada elindeki yılan tarafından ısırıldığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Adana'da koynunda beslediği yılanlar ile şov yapan Osman Aslan'ı elindeki yılan kaşından ısırdı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken Aslan, "Koynumda bile yılan besliyorum. Onlara ciğer, kurbağa yedirip süt içiriyorum" dedi.

Adana Otogarı'nda uzun yıllardır çiğköfte satarak geçimini sağlayan Osman Aslan'ın (62) yılan sevgisi görenleri hayrete düşürüyor. Halk arasında 'zehirsiz kara yılan' olarak bilinen yılanları besleyen ve defalarca yılanlar tarafından ısırılan Aslan, halen yılanları bir an olsun bırakmıyor ve onları elleriyle süt içirerek besliyor.

Osman Aslan, geçtiğimiz gün Adana Otogarı'nda koynunda beslediği yılanlarla şov yaparken elindeki yılan tarafından kaşından ısırıldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken video sosyal medyada milyonlarca kez izlenip beğenildi.

"YILANLARLA YATIYORUM, KALKIYORUM"

Kendisinin 'Yılancı Osman' olarak bilindiğini anlatan Aslan, "Benim yılanlara karşı bir sevgi ve sempatim var. Yılanları çok seviyorum. Ben yılanlarla yatıyorum, kalkıyorum. Zerre kadar zarar görmedim. Yılancılık çocukluğumdan beri bizim ailede var. Millet kahvede okey oynar veya masa kurar eğlenir. Ben arabama biner araziye gider yılan ararım. Benim işim bu. Onları öperim, severim, geri bırakır ve dağa salarım. Koynumda bile yılan besliyorum. Onlara ciğer, kurbağa yedirip süt içiriyorum" ifadelerini kullandı.

Koynunda beslediği yılanlar böyle ısırdı

"KURBAĞA TOPLUYOR ONLARA GECELERİ"

Adana Otogarı'nda esnaflık yapan Hikmet Toprak ise 'Yılancı Osman'ın bilindik bir sima olduğunu belirterek, "Ağabeyimizin yılanlara çocukluğundan bu yana bir sevgisi var. Hayvanlara eziyet yapmaz. Burada kendi elleriyle besliyor. Kurbağa topluyor onlara geceleri. Kasaplardan ciğer alarak yediriyor. Kaselerde süt içiriyor hayvanlara. Hayvan sevgisi çok. Eziyet etmez hayvanlara. Aşırı derecede hayvan ve yılan sevgisi var adamda. İnsanlar Osman abiyi yılanlarla gördüklerinde çok şaşırıyorlar. Adam koynunda yatırıyor, eliyle besliyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cep Telefonu Osman Aslan Hayvanlar Güncel Adana Yerel Yaşam Olay Hayvanlar Olay Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

CAN Işık:

Mallll

Yanıtla8136
Ali Teke:

El deliye biz akıllıya hasret kaldık

Yanıtla3123
İbo Can:

Bunun elinden bide çiğköfte yiyorlar

Yanıtla3108
Afra Kardelen:

Kara mamba da beslesene emmi, koynunda :)

Yanıtla284
Borç Yiyenin Oğlu:

Yazık. Sevgiyi bu canlılarda aramış. Umarım daha iyi seçenekler bulabilir.

Yanıtla558
Mevlüt Dündar:

ben bunun çiğ köfte yemem

Yanıtla124
ertugrul ceylan:

Deli mi arıyorsun her yerden seç getir canım ülkemden tut getir.

Yanıtla013
ALONE WOLF:

Hayvan herzaman hayvandır,içgüdüleriyle hareket eder,şakaya gelmez.İçimizdeki hayvanlarda aynı iç güdüye sahip aman dikkat

Yanıtla013
ömer:

bu adam bilerek yapıyor. daha önce de videosunu gördüm

Yanıtla06
Erkan Arslan:

ilanlar Isirdikca Moooruh Cosuyo

Yanıtla00
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title