Haberler

Adana Devlet Tiyatrosu Anadolu Yollarında

Abone Ol

Adana Devlet Tiyatrosu (ADT) 'Ah-u Zelha' adlı oyunu ile 5-11 Kasım tarihleri arasında Anadolu turnesine çıkıyor.'Ah-u Zelha' adlı oyun, Anadolu turnesine çıkıyor.

Adana Devlet Tiyatrosu (ADT) 'Ah-u Zelha' adlı oyunu ile 5-11 Kasım tarihleri arasında Anadolu turnesine çıkıyor.

ADT yapılı olan, Pervin Okur'un yazdığı, Tayfun Erarslan'ın yönettiği ve 40 kişilik oyuncu kadrosunun rol aldığı

'Ah-u Zelha' adlı oyun, Anadolu turnesine çıkıyor. İlk olarak 6 Kasım'da Kilis Kültür Merkezi'nde sahnelenecek olan oyun, 7-8 Kasım tarihinde Kahramanmaraş'taki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde tiyatro severlerle buluşacak. Turne, 9 Kasım'da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Sahnesi'nde sergilenecek oyun ile son bulacak.

Hayatın denenmiş, sınanmış, ezber edilmiş "kurallarına" göre oynanmasını reddeden ama ailesini, köklerini, toprağını da bırakamayan trajik bir kahramanın, büyük karşıtlıklar içindeki yaşamını destansı bir biçimde sahneye yansıtan oyun, kalabalık oyuncu kadrosuna sahip.

Oyunun dekor tasarımı Behlüldane Tor'a, kostüm tasarımı Ceren Karahan'a ışık tasarımı İbrahim Karahan'a, müzik tasarımı iseTanju Kumbaracıoğlu ve Levent Deniz Sönmez'e ait. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karahan Tayfun Erarslan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title