Haberler

Adana İş-kur Müdürü Meydan'dan "Proje Üretin" Çağrısı

Abone Ol

Adana İş-kur Müdürü Haşim Meydan, Avrupa Birliği (AB) Fonlarından, Aktif İstihdam Tedbirleri Hibe Planının Uygulanmasında İş-kur'a Destek Projesi Kapsamında Eğitimden Turizme Kadar Geniş Bir Yelpazede İş Yapmak İsteyenlerin Hazırladıkları Projeleri 16 Nisan 2008'e Kadar Kendilerine Teslim Etmeleri Gerektiğini Söyledi.

Adana İş-Kur Müdürü Haşim Meydan, Avrupa Birliği (AB) fonlarından, Aktif İstihdam Tedbirleri Hibe Planının Uygulanmasında İş-Kur'a Destek Projesi kapsamında eğitimden turizme kadar geniş bir yelpazede iş yapmak isteyenlerin hazırladıkları projeleri 16 Nisan 2008'e kadar kendilerine teslim etmeleri gerektiğini söyledi.

AESOB Derviş Günday Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Meydan, proje kapsamında kadınların ve gençlerin istihdamını teşvik etmek amacıyla Avrupa Birliği fonlarından, en az 50 bin, en çok 400 bin Euro hibe yapılacağını söyledi.

Meydan, eğitimden turizme kadar geniş bir yelpazede iş yapmak isteyenlerin Avrupa Birliği hibelerinden yararlanabileceklerini belirtirken, projesini olgunlaştıranların evraklarını 16 Nisan 2008'e kadar İş-Kur'a teslim edebileceklerini ifade etti.

Her yaştaki çalışan bayanlar ile 18-29 yaş arasındaki gençlere yönelik, bunların istihdamını kolaylaştırıcı, işlerini kurmaya, girişimciliğe özendirici projeler istediklerini söyleyen Meydan, "Projeye katılan 28 ilde en fazla projenin Adana'dan çıkması için çabalıyoruz. Ne kadar çok proje üretirsek, o kadar çok hibe parası Adana'ya gelecektir. Bunu ancak güzel projelerle gerçekleştirebiliriz" dedi.

(AB-Y) 29.02.2008 15:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title