Haberler

Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz Yeni Atanan Öğretmenlerle Buluştu

Abone Ol

Sakarya'ya yeni atanan öğretmenler için Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'nde bir konferans düzenlendi.

Sakarya'ya yeni atanan öğretmenler için Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'nde bir konferans düzenlendi. Konferansa Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz ve Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat Aydın ile öğretmenler katıldı.

Karşısında genç öğretmenleri gören Kaymakam Akın Yılmaz, öğretmenlere tavsiyelerde ve öğütlerde bulundu. "Dünya'nın en güzel mesleğini seçtiniz" diyerek konuşmasına başlayan Kaymakam Yılmaz,

mesleğe başlamadan önce mesleği çok sevmek gerektiğini belirterek, öğretmenin öğrencileri kendi çocuğu gibi görmesi gerektiğini belirtti.

Öğretmenlik mesleğinin çok kıymetli olduğunun altını çizen Kaymakam Yılmaz, "Kılık kıyafetinizle, yaşam ve konuşma tarzınızla herkese örnek olmalısınız. Her gün kendinizi geliştirmeli, çok okumalı ve bilgilerinizi tazelemelisiniz" dedi.

Öğrencilere sık sık soru sorma hakkı tanınmasını da isteyen Kaymakam Yılmaz, ders saatlerinin dolu dolu geçirilmesini de istedi.

Yaklaşık 50 öğretmenin katıldığı konferansın 16 Eylül Pazar Günü de devam edeceği öğrenildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemil Meriç Akın Yılmaz Adapazarı Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title