Haberler

Adapazarı Kaymakamlığı'nın Yeni Hizmet Binası Tamamlanıyor

Abone Ol

Sakarya'nın merkez ilçesi Adapazarı'nda yapımı devam eden Kaymakamlık hizmet binasında sona yaklaşıldı.21 Şubat 2012 tarihinde inşaat ruhsatı alınan Adapazarı Kaymakamlığı yeni hizmet binası Mart ayı içinde hizmete girecek.

Sakarya'nın merkez ilçesi Adapazarı'nda yapımı devam eden Kaymakamlık hizmet binasında sona yaklaşıldı.

21 Şubat 2012 tarihinde inşaat ruhsatı alınan Adapazarı Kaymakamlığı yeni hizmet binası Mart ayı içinde hizmete girecek. Kaba inşaatı tamamlanan ve çevre düzenlemesine başlanan binada çalışmaların hızla devam etmesi yıllardır hareketlilik bekleyen Yağcılar Mahallesi'ne de canlılık getirecek.

2 katlı olarak inşa edilen Kaymakamlık binası mimari tarzı ile de dikkat çekiyor. Yağcılar Mahallesi Eski Garajlar kısmında inşa edilen Adapazarı Kaymakamlığı yeni hizmet binasının maliyetinin 3 milyon 163 bin 430 TL olduğu öğrenilirken, binada Kaymakamlığın yanı sıra ilçe müdürlükleri de yer alacak.

Yaklaşık 23 sene önce şehirlerarası otobüs terminalinin bulunduğu yerde hizmet vermeye başlayacak olan Kaymakamlık hizmet binasının hızla ilerlemesinin kendilerini sevindirdiğini kaydeden çevre esnafı, Mart ayından sonra bölgenin daha da canlanmasını beklediklerini söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adapazarı Kaymakamlığı Yağcılar Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title