Haberler

Adilcevaz'da Yaz Kur'an Kursu Başladı

Abone Ol

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde, yaz Kur’an kursu başladı.

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde, yaz Kur'an kursu başladı.

Okulların tatile girmesiyle birlikte Türkiye genelinde olduğu gibi Adilcevaz'da da yaz Kur'an kursları, "Camiye Koşalım, Kur'an ile Buluşalım" sloganıyla başladı. İlçedeki TOKİ bölgesine yakın alanda cami olmaması nedeniyle Anadolu Lisesi'nde açılan Kur'an kursuna çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. Adilcevaz Müftülüğü tarafından görevlendirilen İmam Hatip İsmet Arslan, bölgede cami olmamasından dolayı İlçe Müftülüğü tarafından Anadolu Lisesi'nde Kur'an kursu açıldığını ifade ederek, "Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de yaz Kur'an kursları başladı. 22 Ağustos'a kadar devam edecek olan kurslarımızda çocuklarımıza Kur'an-ı Kerim'in yanı sıra Peygamber Efendimizin hayatını, güzel ahlak, siyer ve dini bilgiler ile birlikte Namaz kılmayı ve duaları öğreteceğiz. Ayrıca öğrencilerimize televizyonda dini filmler izleterek bunun yanında sosyal faaliyetlerimizde olacak" dedi.

Ailelere de tavsiyelerde bulunan Arslan, dinlerini öğrenmeleri için muhakkak anne babaların çocuklarını camilere göndermelerini istedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmet Arslan Adilcevaz Türkiye Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title