Haberler

Adilcevaz Kaymakamı Coşkun'a Ahlat'ta Veda Yemeği

Abone Ol

Bitlis'in Ahlat İlçe Kaymakamı Ahmet Avşar ve Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez, İçişleri Bakanlığı'nda Mülkiye Müfettişliğine Atanan Adilcevaz İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Coşkun Onuruna Bir Veda Yemeği Verdi.

Bitlis'in Ahlat İlçe Kaymakamı Ahmet Avşar ve Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez, İçişleri Bakanlığı'nda mülkiye müfettişliğine atanan Adilcevaz İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Coşkun onuruna bir veda yemeği verdi.

Ahlat Öğretmenevi'nde verilen akşam yemeğine Adilcevaz Belediye Başkanı M. Selim Arıkbaş, kurum amirleri, muhtarlar, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı. Ahlat Kaymakamı Ahmet Avşar yemekte yaptığı konuşmada, mülkiye müfettişliği görevine atanan Adilcevaz Kaymakamı Ömer Faruk Coşkun'un sadece Adilcevaz'a değil aynı zamanda Ahlat'a da çok değerli hizmetlerinin geçtiğini anlattı.

Ahlat Belediye Başkanı Gülmez ve Adilcevaz Belediye Başkanı Arıkbaş ise, mülkiye müfettişliği görevine atanan Adilcevaz Kaymakamı Ömer Faruk Coşkun'a yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Kaymakam Coşkun da, "Adilcevaz'da görev yaptığı süre içerisinde vekaleten Ahlat Kaymakamlığı'na da baktım. 4 yıl boyunca Ahlat ve Adilcevazlılar ile çok sıcak ilişkiler kurdum. Sizlerle birlikte olmak beni oldukça duygulandırdı. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizleri tanımak benim için büyük bir onur ve şerefti" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Coşkun'a Ahlat Kaymakamı Avşar tarafından ilçenin simgelerinden biri olan Bayındır Kümbeti maketini, Ahlat Belediye Başkanı Gülmez Ahlat bastonu, İlçe Özel İdare Müdürü Zübeyir Ergezen ise tüm Ahlatlılar adına Ahlat kilimi hediye etti.

(GA-MET-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title