Haberler

Afyonkarahisar'da Kadınlar El Emeği Göz Nuru Ürünlerini Beğeniye Sundu

Abone Ol

Afyonkarahisar kent merkezindeki Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden bayanlar, ürettikleri makine nakışı işlerini Bilgi Evi'nde açtıkları sergiyle beğeniye sundu.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın seçim projelerinden olan...

Afyonkarahisar kent merkezindeki Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden bayanlar, ürettikleri makine nakışı işlerini Bilgi Evi'nde açtıkları sergiyle beğeniye sundu.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın seçim projelerinden olan Bilgi Evleri, sadece bir eğitim yuvası olarak kalmayıp, halkın sosyal yaşamında da büyük rol oynamaya devam ediyor. AFEMEK tarafından açılan makine nakışı kursları Karşıyaka Bilgi Evi'nde tamamlandı. Kursları tamamlayan bayanlara sertifikaları Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Yeşilırmak, Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Aygök ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık'ın elinden aldı. Kurs Eğitmeni Adile Güvenen tarafından verilen kurslarda, kursiyerler seccade takımlarından, bebek takımlarına, mutfak takımlarından, salon takımlarına kadar yaptıkları birbirinden değerli ürünleri Karşıyaka Bilgi Evi'nde beğeniye sundu. Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, el emeği, göz nuru birbirinden değerli ürünleri beğeniye sunan mahalle sakinlerini tebrik etti.

Başkan Yardımcısı Örten, Karşıyaka Bilgi Evi'nin böylesi anlamlı bir çalışmaya ev sahipliği yapmasının ise mutluluk verici olduğunu ifade etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Çoban Ayfer Örten Karşıyaka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title