Haberler

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Abone Ol

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesi Kaymakamı Murat Kütük, ilçeye veda etti.

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesi Kaymakamı Murat Kütük, ilçeye veda etti.

Kaymakam Kütük, yaptığı açıklamada, 2 yıl gururla ve heyecanla yürüttüğü İscehisar Kaymakamlığı görevinden, 15 Ağustos tarihi itibariyle ayrıldığını bildirdi. Görevi süresince kanun, tüzük ve diğer hukuk kuralları çerçevesinde öncelikle kamu menfaatlerini gözettiğini ifade eden Kütük, şu ifadelere yer verdi:

"İki yıl içinde ekmeğini taştan çıkarıp, mermer sektöründe çalışmalarına rağmen, İscehisarlıların pamuk gibi kalplerinin olduğunu öğrendim.Vatandaşlarımızın işçi işveren, zengin fakir, köylü şehirli hepsinin birarada huzur içinde yaşamaları bütün ülkemize örnek olacak boyutlardadır. Hayatım boyunca unutmayacağım hayırseverlik örneklerini yine ilçemizde yaşadım. Benim için İscehisar, mutluluğun ve huzurun diğer adıdır. Sizlere, şahsıma göstermiş olduğunuz teveccüh ve güvenden dolayı, ayrıca müdür, amir, memur ve hizmetli bütün arkadaşlarıma, görevlerini layıkı ile yaptıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Kamu hizmetlerinin yürütülmesinde kamu kurum ve kuruluşlarınna verdiğiniz destek ve katkıları hiçbir zaman unutmayacağım. Sizler üzerinde eğer hakkım var ise helal ediyorum, sizlerden de bana olan haklarınızı helal etmenizi bekliyorum."

Şuhut Belediyesinden eğitime destek

Şuhut Belediyesi, Altıgöz Mahallesinde bulunan arsayı okul yapılması için bedelsiz olarak devretti.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un devir sözleşmesini imzalaması ile Altıgöz Mahallesinde bulunan 20 bin metrekarelik arsanın İmam Hatip Ortaokulu yapılması amacıyla bedelsiz olarak Milli Eğitim Bakanlığına devredildiği bildirildi.

Hocalar'da yol ve kaldırım çalışması yapılıyor

Hocalar Belediyesi, Cumhuriyet ve Uşak Caddesi'nde kaldırım yenileme çalışması başlattı.

Hocalar Belediyesi, Cumhuriyet ve Uşak Caddesi'nde bulunan 645 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki yola, taş döşeme çalışmaları başlattı. Hocalar Belediye Başkanı Mustafa Akın, "Gönülden hizmet, hocalar ilçemizin her yerine adaletli hizmet şiarıyla, Hocalar belediyemizin çalışmaları devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Çay'da kilitli parke çalışması yapılıyor

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesindeki Zafer Caddesi'nde, kaldırım ve yol yenileme çalışmaları devam ediyor.

Eski ve kırık parke taşlarının söküldüğü yolda, dolgu ve tesviye çalışmaları tamamlandı. Çay Belediye Başkanı Ali Yakut yaptığı açıklamada, yoğun olarak kullanılan Zafer Caddesi'nde çevre düzenlemeleri başlatıldığını ifade etti.

Yakut, "Başlattığımız yol düzenleme ve kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor. Bordür taşı döşeme, dolgu ve tesviye çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke taşı döşenmeye başlandığı Zafer Caddesinde kaldırımlara modern görünümlü taşların döşenmesiyle birlikte halkımızın hizmetine sunulacaktır" dedi. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Murat Kütük Hocalar Şuhut Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title