Haberler

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Temmuz Ayı Çalışmalarına Başladı

Abone Ol

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Günay, katıldığı İl Genel Meclis (İGM) toplantısında üyelere seslenerek, “Hizmet noktasında biz eğer vatandaşın rızasını alamazsak hangi siyasi görüşe sahip olursak olalım hepimiz için gelecekte evlatlarımız bize sitem etmemeli, bize hüsnü teveccüh ile bakmalı” dedi.

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Günay, katıldığı İl Genel Meclis (İGM) toplantısında üyelere seslenerek, "Hizmet noktasında biz eğer vatandaşın rızasını alamazsak hangi siyasi görüşe sahip olursak olalım hepimiz için gelecekte evlatlarımız bize sitem etmemeli, bize hüsnü teveccüh ile bakmalı" dedi.

Vali Günay, Afyonkarahisar İGM'nin bugün başlayan Temmuz ayı çalışmalarının ilk oturumuna katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda gündem ve gündem dışı maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce Vali Günay İGM üyelerine seslendiği bir konuşma yaptı. İl Özel İdareleri'nin merkezi ama en önemli yerel yönetim birimlerinden birisi olduğunu söyleyen, hizmet konusunda birlikteliğin çok önemli olduğunu dile getiren Vali Günay, "Bundan önce Tunceli'deydim, ondan önce Kırıkkale'deydim, ondan önce de Kaymakamlık ve vali yardımcılığı yaptım. Bu çerçevede özellikle bundan önce görev yaptığım iki ildeki İl Özel İdareleri ile burayı mukayese ettiğimde gerçekten yapmış olduğunuz çalışmaların gerek halk nezdinde, gerek toplumun ihtiyaçları nezdinde çok daha iyi olduğunu gördüm. Aziz milletimiz için elimizden gelen her türlü hizmete hazır olduğumuzu, kapımızın hepinize ayrı ayrı açık olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Allah nasip ederse Ramazan ayından sonra da bir program çerçevesinde ilçe ziyaretleri yapacağım. İlçe ziyaretlerinde problemli konulara yerinde müdahale edeceğim. Hizmet noktalarının performanslarını o ilçenin İGM üyeleri ile birlikte tekrar bir daha gözden geçireceğim. Bu anlamda beraber çalışacağım daire müdürlerine, İl Özel İdaresi personelinden özellikle istirhamım hiçbir şekilde merkezi bütçeden gelen paranın tapu, vaziyet planı, mühendis görevlendirilmesi gibi çeşitli sebeplerle yavaşlayamaz. Mutlaka gelen paranın yatırıma dönüştürülmesi için zaman tablosu oluşturulması lazım. Kişilik ve karakter olarak çok sabırsız ve aceleci bir adamımdır. Yavaşlayan ve yavaş giden işlerden hiç haz ve zevk almam. Bir şey olacaksa olmalı, olmayacaksa olmamalı adı konmalı. Benim olaylara bakış açım her daim böyledir" dedi.

"HEPİMİZ AFYONKARAHİSARLIYIZ"

Hizmetlerin aksamaması konusunda birlik ve beraberlik konusunda çalışmanın önemine de değinen Vali Günay, "Bu anlayışla kamu personeli arkadaşlarımız bizim başımızın tacı olacaktır ve bu kararlar alınırken mutlaka komisyon ile istişarenin yapılması gerektiği inancındayım. Herkes bir futbol takımı gibi oyunun içerisinde yer alacak. Herkesin kendine ait bir alanı olacak, herkes görevini bir takım ruhu ile ekip ruhu ile yapacak. Ana odağımız insanı yaşat ki devlet yaşasın olacak. Vatandaş memnuniyeti ve hassasiyeti olacak. Çünkü biz eğer vatandaşın rızasını alamazsak hangi siyasi görüşe sahip olursak olalım hepimiz Afyonkarahisarlıyız, Afyonkarahisar'ın çocuğuyuz, aynı yerlerden alışveriş yapıyoruz, aynı yollardan yürüyoruz, yani gelecekte evlatlarımız bize sitem etmemeli, bize hüsnü teveccüh ile bakmalı" diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından devam eden toplantıda yapılan ara seçim sonrası Gömü Belediye Başkanlığına seçilen Hakkı Tekin'in İGM üyeliğinden istifa etmesi nedeniyle yapılan oylama ile yerine yedek üye İzzet Azbent seçildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Günay Kırıkkale Tunceli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title