Haberler

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Köylerde Bitkisel Üretim Desteklemeleri Hakkında Bilgilendirme Yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, köylerdeki vatandaşlara 'Bitkisel Üretime Yönelik Desteklemeler' hakkında bilgilendirme çalışması yaptı. Çalışmada, bitkisel üretim desteklerinin 3 yıllık olarak açıklandığı ve ÇKS'ye kayıtlı tüm üreticilerin destek alacakları belirtildi.

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından köylerdeki vatandaşlara yönelik 'Bitkisel Üretime Yönelik Desteklemeler' hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bilgilendirme çalışması Şuhut ilçesindeki köylerin meydanları ve kahvehanelerinde yapıldı. Eğitim çalışmasına çok sayıda vatandaş katıldı. Eğitim çalışmasında katılımcılara ilk defa bitkisel üretim desteklerinin 3 yıllık olarak açıklandığı, bitkisel üretim yapan ÇKS'ye kayıtlı tüm üreticilerin destek alacakları belirtildi. Eğitim çalışmasının ilerleyen günlerde de farklı konu başlıkları altında devam edeceği ifade edildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekonomi Güncel Yerel Tarım Şuhut Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title