Haberler

Afyonkarahisar Valisi İmga'nın İlçe Ziyaretleri

Abone Ol

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Sandıklı İlçesini Ziyaret Etti.

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Sandıklı ilçesini ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Valiler Kararnamesi ile Batman'dan Afyonkarahisar'a atanan ve 30 Mart tarihinde bu kentte görevine başlayan Vali Haluk İmga, ilçe ziyaretlerine başladı. İlk olarak Sandıklı ilçesine giden Vali İmga, Hükümet Konağı'nda Kaymakam Adnan Kayık, Belediye Başkanı Mustafa Özpınar, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Can, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hacı Gülhan ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ali Yalın'dan, ilçenin sorunları hakkında brifing aldı. Protokol heyeti tarafından kendisine aktarılan sorunları dinleyen ve bunların giderilmesi için uğraş vereceğini belirten İmga, "Afyonkarahisar'a bir ay önce atandım. Yoğun ziyaret trafiğinin ardından ilk ziyaretime en büyük ilçemiz olan Sandıklı'dan başlamayı uygun gördüm. Sandıklı, termal turizm potansiyeli yüksek bir ilçedir. Termal turizmi, kongre turizmiyle beraber yapalım. Buna önem verelim. Yeşil alanları genişletelim ve mevcut ticari potansiyeli canlandıralım" dedi.

Vali Haluk İmga, daha sonra Hüdai Kaplıcası'na giderek, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Özpınar tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı. Yemeğin ardından Başkan Özpınar, Vali İmga'ya bakır işleme hediye etti.

(ATA-Y)

02.05.2007 15:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title