Haberler

Ağrı'daki Ambulans Kazası

Abone Ol

Ağrı Valisi Tekinarslan, Eleşkirt ilçesinde hasta almaya giden ambulansın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden acil tıp teknisyeni Nazan Erdoğan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Eleşkirt ilçesinde hasta almaya giden ambulansın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden acil tıp teknisyeni Nazan Erdoğan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Erdoğan ailesini ziyaret eden Tekinarslan, son günlere çok sayıda trafik kazalarının olduğuna değinerek, yaşanan kazaların sebep olduğu acıları göz önünde bulundurarak daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Tekinarslan, "Her vatandaşımız, her çalışanımız bizim için çok değerlidir. Merhume Erdoğan, bir kanser hastasına yardımcı olmak, ona şifa vermek için gidiyordu. Geride iki yavru bırakıp gitti. Kendisi görev şehidi sayılır. Dünkü kazada yaşamını yitiren Beşir Babar isimli vatandaşımız ise yaralıları kurtarmaya giderken vefat etti. Ailelerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu acılar hepimizi derinden üzdü. Diğer yaralı arkadaşlar da inşallah sağlıklarına kavuşur" dedi.

Taziye ziyaretine, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, İl Jandarma Komutanı Derviş Ahmet Güllerci ve İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun katıldı. - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Eleşkirt Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title