Haberler

'Aile İçi İletişim ve Duygu Analizi' Konferansı

Abone Ol

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen 'Aile İçi İletişim ve Duygu Analizi' konulu konferansa konuşmacı olarak NLP Uzmanı Sosyolog Bülent Şenyürek katıldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen 'Aile İçi İletişim ve Duygu Analizi' konulu konferansa konuşmacı olarak NLP Uzmanı Sosyolog Bülent Şenyürek katıldı.

Kişisel Gelişim Danışmanlık ailesi olarak en temel amaçlarının her yaştan insana ulaşarak, kendi dünyalarında çıkacakları keşif yolculuğunda onlara ışık tutabilmek olduğunu belirten NLP Uzmanı Sosyolog Bülent Şenyürek, "Temel felsefemiz her insanın biricik olduğu ve bu biriciklik içinde farklı ve bir o kadar da özel bir değere sahip olduğudur. Birçok insanın kendi içinde yatan sonsuz hazinelerin farkında olmadan yaşaması günümüzde çok sık rastlanan acı bir tablodur. Yapabileceklerinin bilincinde olmayan, kendi zihninin içinde oluşturduğu sınırlandırmalarla kendilerini mahkum etmiş insanların zihinsel hapishanelerinden çıkıp, yaşama yeniden sıcacık bir merhaba diyebilmesini istiyoruz" dedi.

Kişinin kendini ne kadar kendimizi tanırsa o kadar güçlü, başarılı ve mutlu olma şansını yakalayacağını belirten Şenyürek, "Bir insanın başka dünyalardan çok, kendi içindeki dünyalara yaptığı yolculuk en heyecan verici ve sürprizlerle dolu olandır" diye konuştu.

Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Manavgat Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleşen 'Aile İçi İletişim ve Duygu Analizi' konulu konferansa, Manavgat Belediye Başkanvekili Erşan Özden, meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş, THK Manavgat Şube Başkanı Hasan Arslan ve çok sayıda öğrenci katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Şenyürek Manavgat Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title