Haberler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım eli uzattı

Güncelleme:
Abone Ol

1970'li yıllarda Bayan Bacak lakabıyla ünlenen eski manken oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer'in faturalarını ödeyebilmek için yıllar önce çektirdiği fotoğraflarını 200 TL'den satışa çıkardığını öğrenen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş talimat verdi. Göktaş'tan talimat alan ekipler, sanatçıya yardım edilmesi için harekete geçti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, faturalarını ödemek için fotoğraflarını satmaya başlayan Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım talimatı verdi.

YETKİLİLER GÖREVLENDİRİLDİ

Edinilen bilgiye göre, Örümcer'in sosyal medya hesabından paylaştığı yardım talebi videosunun ardından Bakanlık harekete geçti. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatı üzerine, konuyla ilgilenmek üzere Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri görevlendirildi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Örümcer, 'Ben 70 yılları sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 liradan yardım amaçlı satıyorum, elektrik, su, doğalgaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım eli uzattı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım eli uzattı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Mahinur Özdemir Göktaş Serpil Örümcer Sanat Yerel Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Murat Topcu:

Yazın yidüüy hurmalaa,gışın ...

Yanıtla5126
Goethegitme:

Üsluba bak,traktör şoförü seni ancak tarla sürersin baska bizik olmaz

12
Alkurt:

Cok güzel..Yaşli Sanatcilarimiza daima yardim edilmeli.

Yanıtla1456
Doğrucu vatandaş:

Sanatçı mı? Vücudunu satan herkes nasıl sanatçı oluyor??? O zaman malumlara da sanatçı diyelim!

7144
Mehmet Anıl Mete:

O kadar dizi çekiliyor bu ülke de hiç kimsenin aklına gelmiyor mu emektar oyunculara iyi kötü bir rol vermek, rol kapmak için illa güzel yakışıklı popüler falan mı olmak lazım...

Yanıtla449
mehmet Yılmaz:

Güzel birsey ilk defa AKP yi tebrik ediyorum

Yanıtla1835
Tng Trk:

Ne cabuk

Yanıtla1712
Hek Tor:

Bacakları sigorta ettirip onlarca yıllar sigorta pirimi ödemişti, sigortadan alamamış mı parasını? Eeeee, ne de olsa deformasyon söz konusu, sigorta kapsamına mutlaka giriyordur.

Yanıtla1011
Deniz:

Hayat Iste boyle bir sey..gencligini zamanini heba edersen boyle kalirsin ortalikta.. ve hala gencligindeki o fotolardan nemalanmak istersin

Yanıtla516
mardinli yiğit:

tamam da ne gibi bir yardım sağlayacaklar?

Yanıtla610
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title