Haberler

Ak Kadınlar Diş Sağlığı Haftasını Kutladı

Abone Ol

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı ve yönetim kurulu, Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimliği Günü dolayısıyla Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı ve yönetim kurulu, Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimliği Günü dolayısıyla Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyarette ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çeken Kumbaracı, "Diş çürüğü ve dişeti hastalıkları ülkemizde yaygınlık ve şiddeti en yüksek olan hastalıkların başında gelmektedir. Ağız ve diş sağlığının korunması ve bu konuda toplumsal bilincin oluşması sadece diş hekimlerimizin değil, hepimizin ortak sorumluluğudur. Diş ve dişeti hastalıklardan korunma ve mücadele etmenin, sağlıklı dişlere sahip olmanın en etkin yolunun diş hekimlerine başvurmak olduğunun bilinciyle diş hekimlerimizin önemini bu özel günde vurgulamak istedik. Bu vesile ile sağlıklı bir ağız ve diş etine sahip mutlu bireyler olarak yaşamamız için özveri ile çalışan tüm diş hekimlerimizin gününü kutluyoruz" dedi.

Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Asım Tokul ve Hastane Müdürü Yüksel Ülker, Kumbaracı ve yönetim kuruluna ziyaretten dolayı teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title