Haberler

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün İftarını Vatandaşlarla Birlikte Yaptı

Abone Ol

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar'da Ramazan ayının eskiden olduğu gibi yaşamaya devam ettiğini söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar'da Ramazan ayının eskiden olduğu gibi yaşamaya devam ettiğini söyledi.

İftarını Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçe meydanına kurulan çadırda vatandaşlarla birlikte yapan Milletvekili Ürün, Afyonkarahisar'ın yardımlaşma konusunda duyarlı insanların yaşadığı bir şehir olduğunu, şehrin pek çok ilçesinde kurulan iftar sofraları olduğunu söyledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yasama yılının sona ermesi ile birlikte Afyonkarahisar'a geri döndüklerini belirten Ürün, şunları söyledi:

"Ramazan ayında da vatandaşlarımızın ve teşkilatımızın iftar davetlerine yetişebildiğimiz kadar icabet etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz gün Çay'daydım. Bugün İscehisar'dayım. Yarın Çobanlar'da ve inşallah sonra Emirdağ'da teşkilatımız ve vatandaşlarımızla iftar yapacağız."

İftar yemeğine Ürün'ün yanı sıra İscehisar Kaymakamı Murat Kütük, Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve AK Parti İlçe Başkanı Naci Mermer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Her gün bir başka İscehisarlı'nın iftar yemeği verdiği toplam 2 çadırda yaklaşık 200 kişi iftar yapabiliyor. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Ürün Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title