Haberler

AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu

Abone Ol

Yerel seçimler öncesi tüm büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti'nin Antalya ilçe belediye başkan adayları da açıklandı.

Yerel seçimler öncesi tüm büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti'nin Antalya ilçe belediye başkan adayları da açıklandı. AK Parti genel merkezinde gerçekleştirilen Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısında Antalya'nın ilçe belediye başkan adaylarının belirlendiğini bildirdi.

Buna göre açıklanan ilçe belediye başkan adayları ise şöyle:

" Akseki : İsmet Uysal, Aksu: Halil Şahin, Alanya: Hasan Sipahioğlu, Demre: Süleyman Topçu, Döşemealtı: Nurettin Tursun, Elmalı: Ümit Öztekin, Finike: Nail Dülgeroğlu, Gazipaşa: Adil Çelik, Gündoğmuş: Mehmet Özeren, İbradı: Muharrem Kaya, Kaş: Halil Kocaer, Kemer: Yusuf Uras, Kepez: Hakan Tütüncü, Konyaaltı: Remzi Sadi, Korkuteli: Mustafa Akdeniz, Kumluca: Hüsamettin Çetinkaya, Manavgat: Recep Barut, Muratpaşa: Cihan Bulut, Serik: Ramazan Çalık" - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmet Uysal Ak Parti Antalya Akseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

selma akbulutwinx_club_07@hotmail.com:

recep barut burayı alamaz manavgatı akp kaybettı ve ben ak partlı olarak uzuntu duyuyorum

Yanıtla16
YAŞAR YURTSEVENyasaryurtseven_07@hotmail.com:

Sayın başkanımız NURETTİN TURSUN'a adaylığı hayırlı olsun ALLAH yar ve yardımcısı olsun durmak yok başkanımız öncülüğünde hizmete devam

Yanıtla32
hasan yücelhasan_yucel@hotmail.com:

hayırlı olsun yola devam

00
hasan yücelhasan_yucel@hotmail.com:

hayırlı olsun allah utandırmasın.

00
GERÇEKLER ACIDIR AMA GERÇEKTİRaslan@gmail.com:

DÖŞEMEALTINDA BANKO CHP TURGAY BEY KAZANIR AKP NİN TEK ŞANSI MUSTAFA SAY DI ONUDA AKP KOYMADI KENDİ BİNDİKLERİ DALI KESTİLER CHP NİN EKMEGİNE BAL KAYMAK SÜRDÜLER HAYIRLI OLSUN TURGAY KARDEŞİM

00
ALİ YILMAZkeltervv@gmail.com:

BENCE AK PARTİ DİNİ CEMAATLERE YAPTIKLARI YÜZÜNDEN ALANYADA BÜYÜK BİR TOKAT YİYECEK.BU DA ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ KAYBETTİRECEKTİR.MANAVGATTAKİ MİLLİYETÇİ MUHAFAZAKAR İNSANLAR BU PKK YA VERİLEN TAVİZLERİ ,ÇİFTÇİLERE YAPILAN ADALETSİZ UYGULAMAYI ,2B MESELESİNİN ACISINI MHP'YE YA DA CHP YE VEREREK ÇIKARAKTIR.

Yanıtla13
alibalali@mynet.com:

RESUL DİNDAR-NAYİNO

00
Ali Yılmazkeltervv@gmail.com:

Bu seçimde Alanya ve Manavgat oyları Antalya Büyükşehir Belediyesini etkileyecektir.Süleyman Efendilerin olduğu Alanya ve Gazipaşa Mhp'yi destekler ,Manavgatta Chp'yi desteklerse Antalya Büyükşehir belediyesi Akaydın'a kalabilir.Eğer Manavgat Mhp'yi desteklerse Antalya Mhp'ye ya da Akp'ye kalabilir.Ama çiftçi bölgesi olduğu için bu salatalık ,domates ve muz üreticileri 2b arazisi meselesi Mhp'ye yarayabilir.Onun için büyükşehir sürpriz olacaktır.

Yanıtla13
KÜRŞAT KÖKantaspendos@hotmail.com:

SERİK AK PARTİDE EN DOĞRU TERCİHİNİ YAPMIŞTIR.RAMAZAN HOCA MA BAŞARILAR...SERİK HALKINA HAYIRLI OLUR İNŞALLAH.

Yanıtla30
Ali Yılmazkeltervv@gmail.com:

Gazipaşa Belediye Başkan Adayı olan Adil Çelik bence Gazipaşa'ya hiçbir şey getirmeyecektir. Adil Çelik doktorluğunu uzmanlıştırsın öncelikle. Mesela İhsan doktoru,Muhammet Doktoru,Fevzi Yükseli daha nice Gazipaşalı doktorları Gazipaşa'ya kazandırsın. Beyrebucak Köyündeki Kölemenler diye bilinen ve özellikle Chp'yi yıllardır destekleyen bu ailenin gölgesinde kalma ihtimali yüksektir.Bence belediyede Chp zihniyeti devam edecektir.Ve Adil Çelik Chp'ye geçerse de hiç şaşırmam. Bu tecrübeleri Beyrebucaktaki muhtarlığından Rahmetli Mehmet Ali Çelik ,Gazipaşa Chp'li eski belediye başkanlarından Bekir Akyoldan tecrübeyle görülmüştür.

Yanıtla12
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title