Haberler

AK Parti Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Abone Ol

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Kıvrak, Dedeman Otel'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Kıvrak, Dedeman Otel'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Muratpaşa İlçe Başkanı olarak göreve başlayan Ali Kıvrak, düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla sohbet ederek, yönetim kurulu üyelerini tanıştırdı ve Muratpaşa İlçe Teşkilatı'nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya katılan AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de,

6 ilçe dışında kongrelerin tamamlandığını belirterek, "Teşkilatlarımız arasında hiçbir sorun yok. Teşkilatlarımızda siyasete yeni başlamış arkadaşlarımız da var. Böylesine güzide bir kadroyla el ele vererek daha da başarılı olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Yerel seçim çalışmalarının önemini vurgulayan Köse, "Nisan'da il kongremizi yaparak yerel seçim çalışmalarımıza başlayacağız. Önümüzdeki seçimde hem Muratpaşa hem de Büyükşehir'de iddialıyız. Muratpaşa'da çözüm bekleyen sorunlar var. Sürekli yolsuzluk iddialarının olduğu bir belediye mevcut. Muratpaşa AK Partili olacak ve hak ettiği hizmeti alacak. Tüm kadrolarıyla yenilenen teşkilatlarımız oluşturuldu. Yarınların Antalya'sının bugünlerden daha iyi olacağını umut ediyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kıvrak Muratpaşa Ak Parti Antalya Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title