Haberler

AK Parti Bayburt Adayları Coşkuyla Karşılandı

Abone Ol

AK Parti Bayburt Milletvekili Adayları Doç.dr.ülkü Gökalp Güney ve Fetani Battal Erzurum'dan Gelirken Bayburt İline 10 Kilometre Uzaklıktaki Gez Köyü Yakınlarında 150 Arabalık Konvoy Eşliğinde Partililer Tarafından Karşılandı.

AK Parti Bayburt milletvekili adayları Doç.Dr.Ülkü Gökalp Güney ve Fetani Battal Erzurum'dan gelirken Bayburt iline 10 kilometre uzaklıktaki Gez köyü yakınlarında 150 arabalık konvoy eşliğinde partililer tarafından karşılandı.

Karşılama sırasında kısa bir şehir turundan sonra AK Parti İl Teşkilatına geçildi.Milletvekili adayları Doç.Dr.Ülkü Gökalp Güney ve Fetani Battal burada il başkanlık makamında bir süre dinlendi.

Düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti İl Başkanı Bünyamin Özbek, Merkez İlçe Başkanı Orhan Okumuş, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri,çok sayıda partili katıldı. PaRtililer tarafıdan sıcak karşılandığı için son derece mutlu ve gurur duyduğunu söyleyerek sözlerine başlayan AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Ülkü Gökalp Güney:"Bizim varlığımız Bayburt ve Bayburt'a hizmet içindir. 100 yıla yakın bir meselesi olan vilayetlik konusunu da yine rahmetli Turgut Özal'ile beraber çözdük. Kısaca hizmetlerin sonu yoktur. Bu hizmet Bayrağını alacak olanlar koşacak ve bunlar da yorulduklarında yerlerine birileri geçeceklerdir. Benim AK Parti ye geçmemede işte böyle olmuştur. Kısaca kendi isteğimle ve irademle Bayburt a ve ülkeye hizmet edeceğini inandığım için.AK Parti ye geçtim. Dört bucuk yıldan beri Fetani Battal ile beraber el ele vererek hizmetler verdik. Neden AK Parti'ye geçtiniz derseler eğer ilk önce AK Parti Türkiye'de bir devrim başlatmış ve Türkiye AK Parti ile gülmüştür. İşte bende sadece Bayburt ve Bayburt lu hemşerilerimin menfaatleri doğrultusunda sadece Bayburt ilinin gelişip kalkınması için,AK Parti Bayburt un gelişimini destekleyeceğine inandığım için AK Parti'ye girdim. Seçim dönemine girmiş bulunmaktayız.Bazı yanlış insanlar yanlış konuşmalar yapılacak.Bu seçimlerle beraber benim 6'ncı seçimimdir. Kısaca bu yanlı insanların konuşmaları beni etkilemez. Beni zaten halkım tanıyor ve biliyor. Burdaki kalabalıkta bunların bir göstergesi olmuştur. Bizi bölmeye ve parçalamaya çalışacakalardır bu yanlış insanlar onlara taviz vermeyin sakın. Bizler gerçekten icraat yaparız. Sizler ele ele vererek karnemizi dolduracaksınız. Bu karnelerde bizlerin gururu ve onurumuz olacaktır. Bayburt ilinin işsizliği konusunda ve Üniversite getirme konusunda var gücümle savaş vereceğim. Ben AK Parti'ye ilk çıkışım ama kusura bakmayın burada oturanların hepsi benim yakınımmış meğer. Yani ben buraya sanki defalarca çıkmışım. Sizlere son söz olarak başka partililerdeki fanatikler gibi olmayın. Tahriklere kapılmayın ve birlikten de ayrılmayın. İnşallah Bayburt ili 2-0 olacaktır" dedi

Diğer milletvekili Adayı Fetani Battal ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:"Bayburt'un Ülkü ağabeyisi AK Parti'ye aramıza hoşgeldin sefalar getirdin. Ve senin katılman bizi güçlü kılmıştır.Ankara'da bu durum yaşanırken Bayburt ilin de duydumki liste savaşı oluyormuş. Ya ben AK Parti'den aday olmasaydım eğer çalışmayacağımı mı düşündünüz. Asla ben ben demem ve hayatım boyunca de ben demedim ki şimdi mi diyeceğim. Sizlerin bu teveccühünüze teşekkür ediyorum. Böyle sıcak karşımanız aynı zamanda iradenizin çok güçlü olduğunu da göstermektedir. Bu güçlü iradenizi ortaya koyup, 22 Temmuz'da sandık başına giderek burayı 2-0 yaparak göstereceğinize inancım sonsuzdur."

(YY-İRT-Y)

11.06.2007 20:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title