Haberler

AK Parti Belde Başkanından Eleştirelere Yanıt

Abone Ol

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi AK Parti Belde Başkanı Hikmet Aydın, Birkaç Gün Önce Yapılan Toplantıya Belediye Başkanın, İl ve İlçe Başkanlarını Davet Etmediği İçin Yapılan Eleştirilere Yanıt Verdi.

Zonguldak'ın Kozlu beldesi AK Parti Belde Başkanı Hikmet Aydın, birkaç gün önce yapılan toplantıya Belediye Başkanın, il ve ilçe başkanlarını davet etmediği için yapılan eleştirilere yanıt verdi.

AK Parti Kozlu Belde Başkanı Hikmet Aydın, iki gün önce yönetimle bir araya gelerek yapılacak olan kongrede aday olacağını açıklamıştı. Yapılan toplantıya Kozlu belde Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Ataç'ı davet etmediği için bazı çevreler tarafından eleştirilere maruz kaldı. Aydın, Ak Parti Kozlu beldesi binasında tekrar toplantı düzenleyerek, belediye başkanını, il ve ilçe başkanını davet etmemesinin bazı çevreler tarafından yanlış yorumlandığını belirtti. Aydın, "Yapmış olduğumuz basın açıklamamızda belediye başkanımızı, il ve ilçe başkanımızı neden davet etmediğimizi belirtmiştik. Bizim bu açıklamamızı bazı arkadaşlar yanlış anladılar asıl olan bu kongre sürecinde yapılmış olan bir adaylık açıklamasıydı. Bizde belediye başkanımızı, il ve ilçe başkanımızı bu kongrede tarafsız kalmasını düşünüyoruz. Bazı çevreler belediye başkanını, il ve ilçe başkanımızı bu işin içine çekmek istiyorlar. Şu gerçektir ki belediye başkanı seçilene kadar partinin adayıdır. Seçildikten sonra partinin rozetini çıkartıp Kozlu belediye başkanı rozetini takarlar. Bu şu demektir. Seçildikten sonra Kozlu'daki bütün partilerin belediye başkanıdır, bütün halkın belediye başkanıdır. Dolayısıyla bu arkadaşlarımız bu yarışta herkesin belediye başkanı, herkesin il ve ilçe başkanı olmak durumundadır. Onların bu iş içine çekip taraf gibi göstermek isteyenler bilsinler ki bu işten AK Parti zarar görür. Biz herkesle kim olursa olsun aynı mesafede olduğumuzu, onlarla her zaman iyi ilişkiler içerisinde olacağımızı, şayet Allah nasip ederde seçilirsek belediye başkanı, bizim belediye başkanımızdır, il ve ilçe başkanlarımız bizim başkanlarımızdır. Bu süreçte yardımcı olan tevazu ile hareket eden, sükunet ile bu seçimleri geçiren herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Bu seçimlerin öncelikle Kozlu'muza ve AK Parti'mize güç katmasını temenni ediyorum" dedi.

(ET-ET-Y) 22.05.2008 18:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title