Haberler

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı

Abone Ol

Kütahya'da, AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı, yoğun bir katılımla Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki Ahmet Yakupoğlu Salonu'nda yapıldı.

Kütahya'da, AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı, yoğun bir katılımla Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki Ahmet Yakupoğlu Salonu'nda yapıldı.

Toplantıya AK Parti Kütahya Milletvekilleri Soner Aksoy ve Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti İl Başkanı İshak Gazel, Kütahya Eski Milletvekili Alaettin Güven, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kadın Kolları İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Özbey, partililer ve mahalle temsilcileri katıldı.

Ak Parti İl Başkanı İshak Gazel, konuşmasına Soma'da şehit olan madencilerin ailelerine başsağlığı dileyerek başladı. Gazel, "Bilindiği gibi, önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Daha sonra de genel seçimler var. AK Parti olarak 12 yılda yaptıklarımız ortadadır. Daha yaşanabilir yeniden büyük bir Türkiye için çalıştığımız bu yolda Kütahya için yeni bir sayfa açılmıştır. Ben Belediye Başkanımıza ve Başkan yardımcılarımıza Allah kolaylık versin. İnşallah tüm AK Parti camiamızla birlikte birlik beraberlik içinde çalışacağız ve çok güzel hizmetler yürüteceğiz. Biz sadece Türkiye'de bir düzen değişimi için uğraşmıyoruz dünyanın her tarafına yeni bir düzen getirmek için uğraşıyoruz. Bu noktada teşkilat faaliyetleri tüm kardeşlerimize ilaç olacaktır. Artık önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu seçimlerde yüzde 60'ınüzerindebiroy alacağımıza inanıyorum. Bu noktada hepimize büyük görevler düşüyor. Üye sayımızı mutlaka artırmalıyız" dedi.

Gazel'in konuşmasının ardından Belediye Başkanı Saraçoğlu, Milletvekilleri Kavuncu ve Aksoy da birer konuşma yaparak, görüş ve düşüncelerine dile getirdiler.

Katılımcılara, toplantı sonrasında Belediye Sosyal Tesisleri'nde yemek verildi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Saraçoğlu İshak Gazel Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title