Haberler

AK Parti'den Kozan'daki Engellilere Tekerlekli Sandalye

Abone Ol

AK Parti Adana Engelliler Koordinasyon Merkezi İl Başkanı Mehmet Ali Özmansur ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sıtkı Polat'ın girişimleriyle Kozan'da 3 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verildi.

AK Parti Adana Engelliler Koordinasyon Merkezi İl Başkanı Mehmet Ali Özmansur ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sıtkı Polat'ın girişimleriyle Kozan'da 3 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verildi.

Özmansur ve Polat Kozan'a gelerek ilk önce MS hastası Durdu Karatekin'i evinde ziyaret edip tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Özmansur, "Adana ve ilçelerinde hayırseverlerin katkısı ile 40 engelliye sandalye dağıtacağız" dedi.

Partinin Kozan Engelli Sorumlusu Yunus Topaldemir'in kendilerinden 6 engelli vatandaş için tekerlekli sandalye talebinde bulunduğunu hatırlatan Özmansur, şimdilik üç kişinin yüzünü güldürdüklerini, diğerlerini daha sonra vereceklerini bildirdi.

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Polat ise partisinin engelli ve yaşlılara her zaman sahip çıktığını dile getirerek, "Onların dertlerini ve sıkıntılarını kendi sıkıntımız gibi görüp ilgileniyoruz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden herkese kucak açarak, özellikle engelli kardeşlerimizin yanında olarak, onların hayatta daha mutlu olmalarına katkı sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın birçok konuda engellilere sahip çıktığını dile getiren Polat, "Evde yaşlı ve engellisine bakan kişiye, evde bakım aylığı bağlanıyor. Bir gün bizler de

engelli olabiliriz. Bunun için engelli ve yaşlılarımızı unutmamalıyız" dedi.

MS hastası Durdu Karatekin, daha önce hiçbir rahatsızlığı olmadığını, tarlada çalışabildiğini belirterek, "Kendi işlerimi yapıp çocuklarıma bakıyordum. Bu hastalığa yakalandıktan sonra kendi işimi dahi yapamaz oldum. Rabbime her zaman şükrediyorum. Ülkemizde benim gibi birçok MS hastası var. Şu an çaresi yok, inşallah bu hastalığa bir çare bulunur" şeklinde konuştu.

Türkeli Mahallesinde oturan Mustafa Kavuklu ve Abdullah Kara'ya da tekerlekli sandalye verildi. Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtımına, AK Parti Yaşlılar Koordinasyon Başkanı Cumali Alpboğa, Belediye Meclis üyesi Ahmet Arık, AK Parti Kozan İlçe Kadın Kolları Kaşkanı Yurdagül Poyraz, yönetim kurulu üyesi Ekrem Şahin, Osman Kara, Yunus Topaldemir katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sıtkı Polat Ak Parti Kozan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title