Haberler

AK Parti'den Olin Edirne'ye Kombine Desteği

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti Edirne İl Başkanlığı Olin Edirne Basketbol Kulübü'ne destek amacıyla 100 adet kombine bilet aldı.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı Olin Edirne Basketbol Kulübü'ne destek amacıyla 100 adet kombine bilet aldı. Spor Toto Türkiye Kupası Edirne Grubu Olin Edirne-Fenerbahçe Ülker karşılaşması öncesinde AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve'ye 100 adet kombine bilet Olin Edirne Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kıskaç tarafından verildi.

Olin Edirne Basketbol Kulübünden yapılan yazılı açıklamada Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu ile İstanbul'da Olin Edirne'ye gerekli desteğin nasıl yapılacağı konusunda görüşüleceğini bildirildi. İstanbul'da yapılacak olan toplantıya Olin Edirne ana sponsoru ve Edirne Yağ Sanayi A.Ş. Genel Müdürü M.EdipAğaoğulları ile birlikte AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve'de katılacak. Görüşmede Edirne basketbolunun geleceği yolunda önemli kararlar çıkması ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun bir önceki görüşmede vaad ettiği bütçenin %50'si oranında bir desteğin sağlanması kararının verileceği bekleniyor. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title