Haberler

AK Parti'den Yeni Adli Yıl Ziyareti

Abone Ol

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde AK Partili heyet yeni adli yılda ilk olarak Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz'ı ziyaret etti.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde AK Partili heyet yeni adli yılda ilk olarak Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz'ı ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, yeni adli yılın tüm adliye çalışanlarına hayırlı olmasını diledi. Demirbağ'ın dileklerine teşekkür eden Kaymakam Yılmaz, yapımı süren yeni adliye binası ile ilgili de bilgiler verdi. Temennilerinin yeni adliye binasında adli yılı açmak olduğunu belirten Yılmaz "Müteahhit firma bize 30 Eylül'de binayı teslim edecek. Bizler de mobilya gibi malzemelerin alımlarını yaptık. İnşallah Kasım ayında yeni adliye binamızda olacağız" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Yılmaz'ın ardından AK Parti heyeti Çerkezköy'de görev yapmaya başlayan savcılardan Süleyman Konar'a ziyarette bulundu. AK Parti heyetini makamında ağırlayan Konar, Çerkezköy'de başsavcı ile birlikte 12 savcı ve 9 hakimin bulunduğunu söyledi.

AK Parti heyeti ardından Cumhuriyet Savcısı Mehmet Emin Erdoğdu'ya ziyarette bulundu. Erdoğdu'ya da yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileyen AK Parti heyetine Erdoğdu, "Buraya ilk olarak 2011'de geldim. Ancak askerlik hizmetim sebebiyle çok az bir süre kalmak zorunda kaldım. Sonrasında askeri hakim olarak askerlik görevimi yerine getirdikten sonra tekrar Çerkezköy'e döndüm. Çerkezköy'de görev yaptığım için çok şanslıyım" dedi.

Geçtiğimiz yıl yaşanan ve şu anki adliye binasının da içinde olduğu hükümet konağının sular altında kaldığını askerde öğrendiğini ifade eden Erdoğdu, "Olayı duyduğumda çok üzüldüm. Buraya gelir gelmez ilk olarak selin ne tür izler bıraktığına baktım" şeklinde konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Ak Parti Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title