Haberler

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na Altaç'ın Atanması

Abone Ol

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, istifa nedeniyle boşalan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na atanan Aydın Altaç'a yeni görevinde başarı diledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, istifa nedeniyle boşalan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na atanan Aydın Altaç'a yeni görevinde başarı diledi.

Bakan Eker, milletvekilleri Oya Eronat ve Cuma İçten ile AK Parti il başkanlığını ziyaret ederek, Halit Advan'ın istifasıyla boşalan il başkanlığına atanan Altaç ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.

Eker, burada yaptığı açıklamada, bir süre önce istifa nedeniyle boşalan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na daha önce il teşkilatında seçim koordinasyon merkezi başkanı ve il başkan yardımcısı olarak görev yapan Altaç'ın atandığını hatırlattı.

Eker, 50 kişilik il yönetim kurulu üyelerinin de belirlenerek, oluşturulan listenin AK Parti Genel Merkezi'nce dün onaylandığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bugün AK Parti il yönetiminin ilk çalışma günü. Biz de milletvekili arkadaşlarımla kendilerini ziyaret edip teşkilat mensuplarına hayırlı olsun dileğinde bulunmak istedik. Yönetim kurulunda daha önce çalışan arkadaşlarımızdan da yeni arkadaşlardan da var. Bir taze kan aşılandı, bir hücre yenilenmesi oldu. AK Parti il teşkilatı inşallah yeni süreç ile siyasi olarak Diyarbakırlı vatandaşlarımızla daha etkin hizmet anlayışında buluşacak. Bundan sonraki süreçte kendilerine başarı diliyoruz" dedi.

Bakan Eker, daha sonra il teşkilatıyla basına kapalı toplantı yaptı.

Muhabir: Sema Kaplan-Cihan Eser

Yayıncı: Murat Taydaş - DİYARBAKIR

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Mehdi Eker Aydın Altaç Diyarbakır Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title