Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş Şahinbey İlçesinde İki Açılışa Birden Katılacak

Abone Ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Mehmet Emin Er Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Kurbanbaba Gençlik Merkezi ve Parkının açılışı için Gaziantep'e geliyor.4 Ekim 2013 Cuma Günü...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Mehmet Emin Er Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Kurbanbaba Gençlik Merkezi ve Parkının açılışı için Gaziantep'e geliyor.

4 Ekim 2013 Cuma Günü Gaziantep'e gelecek ve iki açılış birden yapacak olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı ikinci okul olan Mehmet Emin Er Anadolu İmam Hatip Lisesi ile 61 tesisten biri olan Kurbanbaba Gençlik Merkezi ve Parkının açılışlarını yapacak.

Mehmet Emin Er Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kurbanbaba Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Akkent Mahallesinde yapımını tamamladığımız ikinci okul olan 40 derslikli Mehmet Emin Er Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kurbanbaba Mahallesinde yapımı tamamlanan ile 3 haftadır hizmet veren Kurbanbaba Gençlik Merkezimizin açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş'un katılımıyla 4 Ekim 2013 Cuma günü saat.14.30'da yapacağız. Kurbanbaba Gençlik Merkezimizde şuanda 1781 kursiyerimiz faydalanmaktadır. Tesisimizden Bilgisayar, Meslek edindirme kursları, Anasınıfı, SBS ve Üniversiteye hazırlık kursları ve spor salonlarıyla vatandaşlarıma hizmet vermektedir. Buradaki amacımız her yaşta insanımızın bu tesislerde faydalanmasıdır. Her iki tesisimizin resmi açılışını gerçekleştireceğiz. Açılışımıza tüm halkımızı davet ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title