Haberler

AK Parti Hendek İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Abone Ol

Sakarya'nın Hendek İlçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı Danışma Toplantısı, Kalabalık Bir Katılımla Yapıldı.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı Danışma Toplantısı, kalabalık bir katılımla yapıldı.

Rasimpaşa Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz, AK Parti Sakarya İl Yönetim kurulu üyeleri Elife Özerçetin, Bülent Tecim, Naci Karabacak, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Selami Öztürk, Akyazı İlçe Başkanı Osman Karaoğlan, Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan, Yeşilyurt Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sapanca Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kazancı, Akyazı İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Düzcan, sivil toplum örgütü başkanları, il genel meclis üyeleri, gençlik kolları, köy ve mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe Divanının oluşturulmasından sonra açılış konuşmasını yapan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, bu birlik ve beraberliğin bozulmamasını temenni ederek, “Hep birlikte güzel çalışmalar yaptık. Köy ve mahallelerimizdeki belediyelerimizin yapmış olduğu çalışmalar halkımızın takdirini toplamaktadır. Köylerimizin sorunlarının yüzde 80'ini elimizdeki kaynakları iyi değerlendirerek çözdük. Bugün sizleri aynı seçim zamanlardaki coşku ve beraberlik içerisinde görmekten gurur duydum. Ülkemiz istikrarı yakalamış, düşmez denen dolar düşmüş ve tüm kurumlarda ciddi reformlar yapılmaktadır. Türkiye'nin terörle mücadelede başarılı olacağına inanıyorum. Bu millet tek devlet tek millet olarak yaşayacaktır. Her şey Türkiye için” dedi.

Daha sonra gençlik ve kadın kolları faaliyet raporları okundu. İl genel meclis üyesi Osman Ayar eğitim, Mahmut Nedim Alkan da köy çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mahmut Nedim Alkan, Büyükşehirle yapılan protolde yer alan 82 km'lik yolun 58 km'sinin tamamlandığını söyleyerek, “Yaklaşık 200 km stabilize çalışması yaptık. Ayrıca Muradiye, Güney, Dikmen Yeşilvadi, Kadifekale ve Aksu'da 6 bin 570 metre içme suyu borusu döşendi. Güney, Kadifekale, Kurtuluş, Yeniyayla, Esentepe ve Bakacak'ta 26 km altyapı çalışması gerçekleşmiştir. Sivritepe, Aşağı Çalıca, Paşaköy ve Akarca köylerinde 15 km drenaj temizliği ve 61 km tarla yolları bakımları yapılmıştır. Ayrıca köy cami ve okullarının bakımı için ödenekler ayrılmıştır” diye konuştu.

Daha sonra Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan ve Yeşilyurt Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de belediye çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ise, ülke ekonomisindeki düzelmelerden ve devlet kurumlarındaki reformlardan bahsetti. Yıldırım, “Türkiye'nin yanısıra dünyanın her yerine gidiyoruz. Oradaki belediye çalışmalarını görüyoruz. Hendek ve Sakarya'daki diğer belediyeleri kutluyorum. Çok kutsal bir ülkede yaşıyoruz. Bu vatan şehit ve şüheda ruhuyla doludur. Terörle mücadelemizde ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ülkemizdeki istikrar ve uyum iç ve dış bazı güçler tarafından bozulamayacaktır. Hükümetimiz tüm kurumlarla uyum içerisindedir. Sivil anayasa çalışması devam etmekte. Bununla ilgili tüm sivil toplum örgütlerinin çalışması ve fikirlerini sunması gerekiyor. Bu ülke de, bu devlet de hepimizin" dedi.

Toplantı, dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi.

(MK-AK)

02.12.2007 16:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title