Haberler

AK Parti İl Başkanı Kuru, İlçe Danışma Meclislerine Katıldı

Abone Ol

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Gölova'da ilçe danışma meclislerine katıldı.

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Gölova'da ilçe danışma meclislerine katıldı.

Burhanettin Kuru ilçe danışma meclislerinde, AK Parti hükümetinin çalışmaları hakkında bilgi vererek Sivas'a ve ilçelere yapılan yatırımları anlattı.

Suşehri ilçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, önlerinde çok önemli seçim sürecinin olduğunu ifade ederek, "Yerel seçimler yapılan il ve ilçe açısından en önemli seçimdir. Ardından yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ise Türkiye açısından çok önemli. Bu seçimle aziz millet ilk defa kendi oylarıyla Cumhurbaşkanını seçmiş olacak. Daha sonra yapılacak milletvekilleri seçimiyle 15 ay içerisinde 3 seçimi peş peşe yaşayacağız. Bu dönemde Sivas merkez de dahil bütün ilçelerde belediye seçimi ve milletvekili seçiminde büyük başarı bekliyoruz" dedi.

11 yıllık iktidarlıkları döneminde AK Parti'nin ülkede ve Sivas'ta büyük hizmetlere imza attığını söyleyen Burhanettin Kuru, "AK Parti 11 yıllık iktidarlık dönemine rağmen daha yolun başında bir parti. Sivas merkez de dahil bütün ilçelerimizde hizmetlerimiz üst düzeyde.

Hizmet açısından başımızı öne eğdirecek hiç bir şey yok. Hiç kimsenin yapamadığı hizmetleri yaptık, bundan sonra da bizden daha iyi, daha fazla hizmet edecek parti de yok. Bir muhalefet partisinin belediyede AK Parti'den daha iyi hizmet etmesi mümkün değil. Vatandaş da biliyor iktidardaki parti belediyede daha iyi hizmet eder. Belediyecilik de AK Parti'ye yakışıyor" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kuru Ak Parti Suşehri Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title