Haberler

AK Parti İscehisar Teşkilatı İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Abone Ol

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesi AK Parti teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi.

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesi AK Parti teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi.

AK Parti İscehisar İlçe teşkilatının iftarına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Naci Mermer, Belediye Başkanı Mustafa Çibik ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. İftarın ardından bir konuşma yapan Ürün, Ramazan ayında AK Parti teşkilatlarının düzenlediği iftarlara katılmak için gayret gösterdiğini ifade söyledi. Ürün, başta İscehisar olmak üzere Afyonkarahisar'ın pek çok ilçesine yapılan baraj ve göletlerin tarım ve hayvancılık sektöründe altyapı açısından önem arz edeceğini ifade ederek, "Bir süre önce İscehisar Belediyesi'nin düzenlediği iftar programının ardından Çalışlar Köyü'nde vatandaşlarla sohbetimiz oldu. İscehisar'da da diğer ilçelerimizde de tarım ve hayvancılığa ilişkin bir takım sorunlar olduğunu biliyoruz. Bu sorunlara ilişkin hemşerilerimizin düşüncelerini aldık ve hükümetimizin sorunların çözümüne ilişkin icraatlarından bahsettik" dedi.

Afyonkarahisar'ın tarım ve hayvancılıkta su ihtiyacının giderilmesi noktasında Türkiye'nin en şanslı illerinden biri olduğunu söyeyen Ürün, "Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun gayretleri ile İscehisar'da da sulama projeleri yürütülüyor. Göletler ve sulama projeleri tarım ve hayvancılık sektörü için bir altyapı yatırımı. Belki sonuçlarını 2 ya da 3 yıl sonra alacağız ama çiftçimiz bundan mutlaka istifade edecek. Bu sene yem bitkilerinin az oluşu, samanın ve yoncanın fiyatlarında artışı üreticimizin sıkıntıya girmesine neden oldu.Bunların tümü suya erişime ve hava şartlarına bağlı ki çiftçilerimizin bir kısmı bu durumu kuraklığa ve yaşanan dona bağlıyorlar. Bunun sonucunda tüketiciye kısa vadede bir yansıma olmasa da fiyatlarda bir takım artışlar yaşanması söz konusu olabilir" ifadelerini kullandı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çibik Halil Ürün Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title