Haberler

AK Parti İzmir Vekili Nesrin Ulema Tezkere Hakkında Konuştu Açıklaması

Abone Ol

Bayraklı İlçe Kaymakamı Kaan Peker'den ilçenin sorunları hakkında bilgi alarak, Erzurum Çatlılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ve Öz Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema,

Bayraklı İlçe Kaymakamı Kaan Peker'den ilçenin sorunları hakkında bilgi alarak, Erzurum Çatlılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ve Öz Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Ulema, meclis gündemine gelen ve onaylanan tezkere konusu olmak üzere kentsel dönüşüm ve erkene alınması planlanan yerel seçimler hakkında konuştu. Ulema, amaçlarının Türkiye'yi gelişmiş batı ülkeleri gibi afetler karşısınhda hazırlıklı duruma getirmek ve yaşanabilir-güvenli konutlar oluşturmak olduğunu söyledi: "Kentsel dönüşüm noktasında ise amacımız Türkiye'yi pek çok gelişmiş batı ülkeleri gibi afetler karşısında hazırlıklı duruma getirmek ve daha yaşanabilir alanlar oluşturmaktır. Bizler hizmet noktasında kendi içinde yarışan bir siyasi oluşumuz, AK Partili belediyelerimiz hizmet konusunda dünyaya örnek teşkil eder durumda, önümüzde yerel seçimler var halkımız hizmet üretenle üretmeyenin farkında ve eminim sandığa gidildiğinde bunu göreceğiz."

Vekil Ulema, tezkerenin bir savaş kararı olmadığına da dikkat çekti ve şöyle konuştu: "Tezkere asla bir savaş kararı değildir. Ülkemizin güvenliği noktasında dışarıdan gelebilecek tehdit ve tehlikelere karşı hükümete askeri seçenekleri kullanabilme yetkisi veren karardır. Bu tezkere Suriye'den ülkemize yönelen tehditlere karşı gerektiğinde askeri seçenekleri kullanmamıza imkan sağlamaktadır. Suriye'den atılan top mermisi 5 vatandaşımızın canına mal olmuş ve değiştirilen angajman kuralları gereği anında karşılık verilmiştir."

Alparslan Mahallesi'nde Bayraklı İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısının evine taziye ziyaretinde de bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, diğer ev ziyaretlerini de tamamlayarak ilçeden ayrıldı.

(HD)

10.10.2012 18: 07: 36

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nesrin Ulema Ak Parti Bayraklı İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title