Haberler

AK Parti Kozlu Belde Teşkilatı Kongre Öncesinde Bir Araya Geldi

Abone Ol

AK Parti Kozlu Belde Teşkilat Başkanı Hikmet Aydın, Yaklaşan Delege Seçiminin Ardından Yapılacak Belde Teşkilatı Kongresine Ekip Olarak Yeniden Aday Olacaklarını Söyledi.

AK Parti Kozlu Belde Teşkilat Başkanı Hikmet Aydın, yaklaşan delege seçiminin ardından yapılacak belde teşkilatı kongresine ekip olarak yeniden aday olacaklarını söyledi.

AK Parti Kozlu Belde Teşkilatı Başkanı Hikmet Aydın ve yönetim kurulu bir araya gelerek 6 Haziran 2008 tarihinde yapılacak olan belde başkanlığına ekip olarak yeniden aday olduklarını ve delege seçimi için 3 bin 300 üyenin oy kullanacağını belirtti. Aydın, tabandan demokrasinin yaşandığı en iyi partilerden birisinin AK Parti olduğunu ve Kozlu'ya hizmet verebilmek için yarıştıklarını kaydetti. Aydın, "Bilindiği gibi AK Parti'nin kongre süreçleri belde teşkilatlarından başlayarak büyük kongreye doğru bir start verilmiştir. Bu kongrede AK Parti'ye nasıl bir destek veririz amacıyla kendimize bir harita çizerek yola çıkmış durumdayız. Yıl 2008'e geldiğinde AK Parti her iki seçmenden birinin oyunu alarak açık bir şekilde kendini göstermiştir. Zonguldak'ın küçük bir beldesinden nüfusu 35 bine dayanan Zonguldak'a yön çizen Kozlu'da da AK Parti, 2001 yılından 2008'e büyüyerek gelmiştir. Kozlu her zaman ilkleri başarmıştır. Kozlu'da AK Parti belde teşkilatı Osman Yiğit, Zekai Ardıç gibi kişiler çıkartmıştır. Bizlerde onları takip ederek bugüne kadar elimizden gelen gayreti göstererek tüm seçimlerde bugün AK Parti'deki oyları yüzde 42'ye getirerek kendimizle ne kadar övünsek azdır. Burada bulunma sebebimiz arkadaşlarımıza yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etmektir. O gün bu partiyi kurarken üçüncü şahsı dördüncü şahsı bulmakta çok zorluk çektik ki, insanlar AK Partiyi kurmaktan çekinirlerken bu partiyi kurduk" dedi.

"KAPATILMA DAVASI OLDUĞU HALDE ÜYE SAYIMIZ ARTTI" Kozlu beldesinde büyük çalışmalar yaptıklarını kaydeden Aydın, AK Parti'ye yönelik açılan kapatma davasına ilişkin olarak da, "Yüzde 34'lerde olan oyumuzu bugünlerde gecemizi gündüzümüze katarak yüzde 42'ler seviyesine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bizlerde arkadaşlarımız ile çıktığımız bu yolda bir ekip olarak düşünüp taşınarak belde teşkilatına aday olmaya karar verdik. AK Parti'nin kapatılması istemiyle dava açıldığı halde bu gün Kozlu'da 3 bin 300 oyumuz bulunmaktadır. Bunun kongre çalışmaları ile de ilgili çalışmaları vardır. Kapatılma davası olan partide üye sayısı arttığı apaçık ortadadır. AK Parti Kozlu halkına sahip çıkmıştır. Bazı yerlerde kağıtlar üzerinde AK Parti kapatılır ama düşünceleri, kalpleri kapatmak kolay değildir. Tabandan demokrasinin en iyi yaşandığı partilerden birisi de AK Parti'dir" diye konuştu.

"3 BİN 300 ÜYENİN OYLAMASI İLE DELEGE SEÇİMİ YAPILACAK" Kozlu belde teşkilatı olarak yaptıkları çalışmalarda 3 bin 300 üyeye ulaştıklarını kaydeden Aydın, üyelerin oylamaları ile delege seçimlerinin yapılacağını kaydetti. Aydın, "Tabandaki delege seçimleri dahi 3 bin 300 üyenin oylaması ile delege seçimleri yapılacaktır. Bunun AK Parti'nin tabanının hareketi olduğunu göstermek istiyoruz. Bu süre içerisinde delege adayları ortaya çıkmalıdır. Çıtayı AK Parti'nin kurucu üyeleri olarak çıtayı çok yükselttik. Kozlu'ya hizmet vermek için yarışıyoruz" dedi.

"AK PARTİYİ KISKANAN ÇEVRELER VAR" Yöneticiler ile bir araya gelen Aydın, Kozlu'da belde teşkilatında görev aldıkları süre içerisinde karanlık iş yapmadıklarını ve kimsenin aleyhinde iş yapmadıklarının belirterek şunları söyledi:

"Kozlu beldesinde AK Parti'yi kıskanan çevreler vardır. Ben dahi hiçbir arkadaşımız hiçbir şaibe ve kirli olaya karışmamışlardır ve karışmayacaklardır. Siyasetin çizgisini üst noktalara getirmek için çabalıyoruz. Diğer hiçbir partiyi eleştirmedik, aşağılamadık. Dün ne yapmışsak, bugünde yarında onları yapacağız. Kozlu'daki bazı AK Parti'li yandaşlarımızın hakkımızda duydukları en ufak bir şüphe ve kuşkusu varsa gelsinler, onlarla paylaşmaya hazırız." (ET-ET-Y) 20.05.2008 14:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title