Haberler

AK Parti Kozlu Teşkilatında Görev Dağılımı

Abone Ol

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi AK Parti Teşkilatı Yeni Görev Dağılımını Yaptı.

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi AK Parti teşkilatı yeni görev dağılımını yaptı.

Kozlu beldesi AK Parti teşkilat başkanlığına Muharrem Karakuş getirilirken görev dağılımı da gerçekleştirildi.

AK Parti Kozlu Belde Başkanı Hikmet Aydın, 22 Temmuz genel seçimlerinden sonra, yerel seçim çalışmalarına da start verdiklerini belirterek, "Milletvekillerimizle ve Meclis Başkanımızla övünmenin haklı gurur ve sevincini yaşıyor, onlara sonsuz başarılar diliyoruz. Kozlulu hemşehrilerimize, partimize verdikleri destekten ötürü de teşekkür ediyoruz. Genel seçimlerden sonra, önümüzdeki yerel seçim çalışmalarına start verdik. Yerel seçimlerde de başarımızı sürdüreceğimize inanıyorum. Başarılarımızın devamı için Kozlu AK Parti Belde Teşkilatında yeni görev dağılımı yapıldı ve yeni arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti Kozlu Belde Teşkilatında yeni görev dağılımı şöyle oluştu: Teşkilat Başkanı Muharrem Karakuş, Siyasi İşler Başkanı Yavuz Sarışan, Seçim İşleri Başkanı Kadir Güler, Sekreter Şaban Filiz, Mali İşler Başkanı Mustafa Ertuğrul, Tanıtım ve Medya Başkanı Şükrü Könez, Halkla İlişkiler Başkanı Nurettin Ören, Yerel Yönetim Başkanı Cafer Aydın, Kadın Kolları Başkanı Mehtap Emral, Dış İlişkiler Başkanı Sezgin Ayık, Sosyal İşler Başkanı Metin Cantaş ve Ar-Ge Birim Başkanı Mehmet Yanık.

(OS-AK)

28.08.2007 16:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title