Haberler

AK Parti Midyat İlçe Başkanlığına, Güneştan Getirildi

Abone Ol

AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı görevine Melih Bekir Güneştan getirildi.

AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı görevine Melih Bekir Güneştan getirildi.

Güneştan, kutsal ve onurlu olarak nitelendirdiği göreve kendisini layık gören Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya ve Midyat Belediye Başkanı Şehmuz Nasıroğlu'na verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, millettin hizmetkarı olmaya devam edeceklerini belirtti.

Bölge insanının sorunlarının çözümüne katkı sağlamak amacında olduklarını belirten Güneştan, teşkilat olarak kapılarının herkese açık olduğunu, hakkaniyete uygun bir şekilde, partiyi layığı ile temsil etmeye çalışacaklarını söyledi.

AK Parti Midyat İlçe Teşkilatındaki değişikliğin başarısızlıktan kaynaklanmadığını dile getiren Güneştan, şöyle konuştu:

"Midyat İlçe Teşkilatındaki yönetim değişikliği, Hüseyin Çelebi başkanımızın sağlık sorunlarından kaynaklanmakta. Bunu bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Kısmetse yarın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığının açıklanmasını bekliyoruz. 10 Ağustos tarihinde yapılacak seçim Türk milleti adına çok önemli. Cumhur, ilk defa başkanını seçecek. Bu seçimde Midyat'ın teşkilat başkanı olarak görev almam benim için onur. 30 Mart yerel seçimlerdeki aldığımız oyların daha üstüne çıkarak başarımızı tescillemek istiyoruz." - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Soylu Ak Parti Midyat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Johnn Fransua:

Başkana bak hizzaya geL

Yanıtla00
midyat Mardin:

Haberde kullanılan fotoğraf A.Latif Şener in partisi''nin il başkanlığını yaptığı dönemden mi kalmış? Bana mı öyle geliyor?

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title