Haberler

AK Parti Milletvekili Adayları Kumluca'da Muhtarlarla Buluştu

Abone Ol

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili adayı Mustafa Köse, beraberinde Milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu ile birlikte Kumluca’da mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin sorunlarını dinledi.

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili adayı Mustafa Köse, beraberinde Milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu ile birlikte Kumluca'da mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin sorunlarını dinledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, beraberinde Antalya Milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu, Kumluca'da mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin sorunlarını dinledi. Kumluca Belediyesi Muhtarlar Hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, yerel seçimlerin ardından bir buçuk yıl geçtiğini ve Büyükşehir Yasasında sistemin oturduğunu ve vatandaşa hizmet anlamında daha etkili olunduğunu söyledi.

AK Parti olarak 7 Haziran seçimlerine güçlü bir iktidar sloganıyla girdiklerini, ancak halkın takdirinin bu olmadığını ifade eden Köse, seçim sonrasında yaşanan olayların herkesin malumu olduğunu ve halkın bu ülkeye kimleri hizmet, kimlerin de ihanet ettiğini daha iyi gördüğünü belirtti.

Köse: "Şimdi önümüzde 1 Kasım'da tekrar seçim var ve sandığa gideceğiz. Bu seçimde de yine takdir yüce milletimizindir. Bizim AK parti iktidarı olarak, 13 yılda yaptıklarımız ortada. Daha da fazlasını yapmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Eksiklerimizi görüyor, bunların giderilmesi için çalışıyoruz. Sizlerde isteğimiz, ülkeye daha fazla hizmet edebilmek, Türkiye'nin dünya lideri ülkeler arasında yer almasına katkı sağlamak adına güçlü bir iktidar için hür iradenizi sandığa yansıtmanızdır. Elimizde bir çok projeler var, bu projeler ülkemizi kalkındıracak, halkımızın refahını yükseltecek projelerdir. Tüm bunlar güçlü bir iktidar sayesinde daha kolay yapılır."

Konuşmanın ardından AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyerek yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Mekteplioğlu Mustafa Köse Ak Parti Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title