Haberler

AK Parti Milletvekili Bakır, Havza'yı Ziyaret Etti

Abone Ol

AK Parti Mahalle Sandık Kurulları toplantısına katılmak üzere Havza ilçesine gelen AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, bir dizi incelemede bulundu.

AK Parti Mahalle Sandık Kurulları toplantısına katılmak üzere Havza ilçesine gelen AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, bir dizi incelemede bulundu.

Bakır, ilk olarak AK Parti Havza İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Bakır'ı Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan karşıladı.

Burada konuşan Bakır, belediye başkan adaylarının belirlenmesi çalışmalarının tamamlandığını belirterek, "Sanıyorum adaylarımızın bir kısmı pazartesi günü bir kısmı ise çarşamba günü açıklanacak. Bana gelen bilgi bu yönde. Adaylarımız açıklandıktan sonra çalışmalarımızı daha da hızlandırmalıyız. Çünkü önemli bir dönemece geleceğiz. İsmi açıklanacak adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Bakır, daha sonra İmaret Mahallesi'nde bulunan termal parkta düzenlenen sandık kurulu toplantısının ardından Kaplıcalar mevkisinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Havza'da son olarak Atatürk Evi'ni ziyaret ederek Mustafa Kemal Atatürk'ün ilçeye hediye ettiği Cumhurbaşkanlığı forsunu inceleyen Bakır, yetkililerden fors ve Atatürk'ün ilçede yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı, müzede incelemelerde bulundu.

Bakır, burada yaptığı konuşmada da Havza'nın Cumhuriyet tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Maalesef ilçemizin bu özelliği, gereği kadar gün üstüne çıkmamış. İlçemizin Cumhuriyet tarihindeki yerini daha iyi anlatmak için önümüzdeki dönemlerde bir dizi çalışma yapacağız" diye konuştu.

Bakır, ilçe ziyaretinin ardından Aslançayır, Sivrikese, Kocaoğlu ve Kayabaşı köylerini ziyaret etti. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Pelin Gündeş Bakır Ak Parti Samsun Havza Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title